Gaat de nieuwe 'Walking Dead' stiekem al iets over Rick vertellen?

Nieuwe 'Walking Dead' hint mogelijk naar Rick

The Walking Dead: World Beyond heeft mogelijk heel andere plannen dan je nu zou denken.

Bram de Groot, 20 augustus 2020 om 12:30

Begin oktober verschijnt op de zender AMC en in Nederland op Amazon Prime Video het eerste seizoen van de The Walking Dead spin-off The Walking Dead: World Beyond. En deze serie laat ons mogelijk heel wat meer zien over het lot van Rick Grimes.
In een artikel van Screenrant wordt duidelijk dat de moederserie al meer hints gaf rond het voortbestaan van het voormalige hoofdpersonage uit de zombieserie. Nu is de gedachte dat de hoofdpersonen uit World Beyond de personages uit The Walking Dead de waarheid kunnen laten zien.

Onbekende organisatie is World Beyond
In World Beyond lijken de voornaamste hoofdfiguren Hope (Alexa Mansour), Elton (Nicolas Cantu), Silas (Hal Cumpston) en Iris (Aliyah Royale) lid van een onbekende gemeenschap geleid door Elizabeth Kublek (Julia Ormond).

En die gemeenschap is gelinkt aan de CRM (Civic Republic Military) die Rick meenam in de laatste aflevering waarin hij te zien was. Waar er ook in Fear the Walking Dead al hints te zien waren, focust World Beyond zich juist op de mensen achter de CRM en de leden van de drie communities die met elkaar worden verbonden door de CRM.

Lees ook: Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'

Duidelijk lijkt wel dat World Beyond een brug gaat vormen tussen de series en de drie bioscoopfilms die er moeten gaan verschijnen en waarin Rick zal terugkeren.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale

Populair nieuws