search

Ons nieuws van donderdag 20 augustus 2020

Eerste beelden 'The Crown' seizoen 4 van Netflix onthuld!
Series / Nieuws

Eerste beelden 'The Crown' seizoen 4 van Netflix onthuld!

We weten nu wanneer de hitserie van Netflix over Queen Elizabeth weer te zien is.

Netflix laat weten dat de serie The Crown op 15 november weer van start gaat. Dat is op bijna dezelfde datum als het derde seizoen, dat op 17 november 2019 te zien was. Dit vierde seizoen is het laatste van Olivia Colman als The Queen. Bovendien hebben we de eerste beelden binnen!



Een synopsis is er nog niet van het aankomende vierde seizoen van de prestigeserie van Netflix. Wel weten we ongeveer welke gebeurtenissen we allemaal gaan zien. Zo zullen we de Britse premier Margaret Thatcher ontmoeten, die in 1979 premier werd en meer dan tien jaar die positie vasthield. Bovendien is er aandacht voor de Falkland-oorlog, Apartheid in Zuid-Afrika en de staking van mijnwerkers. Bovendien zien we spanningen tussen Queen Elizabeth en Thatcher, die steeds erger zullen worden naarmate de serie vordert.

Lees ook: 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

Nog twee seizoenen
Het vierde seizoen is het laatste voor Olivia Colman als Queen Elizabeth, en daarna duurt de serie nog twee seizoenen. Dan neemt Imelda Saunton het stokje over en mag zij de hoofdrol spelen.

Lees ook: Netflix-hit 'The Crown' seizoen 5 laat nog héél lang op zich wachten!

Het vijfde seizoen laat nog wel even op zich wachten en zal pas in de zomer van 2021 opgenomen worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft briljante 'Warrior Nun' nog een seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft briljante 'Warrior Nun' nog een seizoen

Warrior Nun is straks ook voor een tweede seizoen te zien op streamingdienst Netflix!

Netflix heeft besloten zijn serie Warrior Nun, gemaakt door Simon Barry, een tweede seizoen te geven. De serie debuteerde zes weken geleden op Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige manga. De hoofdrol was voor Alba Baptista, die als Ava Silva te zien was.

Silva is in de serie een 19-jarig weeskind dat helemaal verlamd was. Maar als een echte superheld een heilig artefact in haar rug verbergt, kan ze ineens staan en kan ze lopen. Silva is nu ineens deel van de Order of the Cruciform Sword en moet het opnemen tegen demonen.

Lees ook: 'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten

Tweede seizoen
Showrunner Simon Barry laat nu weten dat de serie een tweede seizoen krijgt. Op Twitter deelde hij een video waarin we zien hoe hij de cast het mooie nieuws vertelt en hoe blij iedereen is. Bovendien hebben ze het in de video heel kort over hoe geweldig het was om aan de serie mee te werken.

Lees ook: 'Warrior Nun' ster Alba Baptista heeft heel wat harten veroverd

Het nieuwe seizoen zal vermoedelijk dieper duiken in de religieuze, politieke en relationele thema's die aan de basis liggen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op nieuwe Batwoman!
Series / Foto's

Eerste blik op nieuwe Batwoman!

Javicia Leslie is waarschijnlijk te zien op een gave poster van DC FanDome.

Actrice Ruby Rose maakte zich bij de fans van de DC-serie Batwoman van The CW waarschijnlijk niet heel populair door na één seizoen al afscheid te nemen. Even geleden werd duidelijk dat haar vervanger luistert naar de naam Javicia Leslie.

Actrice Javicia Leslie ken je misschien uit de serie The Family Business en met de titelrol in Batwoman heeft ze een flink grote rol te pakken. En misschien hebben we nu ook al een eerste blik op haar heldin.

Eerste comic-achtige blik!
Op onderstaande poster van DC Chief Creative Officer en Publisher Jim Lee die is gemaakt voor het aanstaande DC FanDome zien we heel wat bekende figuren uit de tv-series en films van Warner Bros. en DC Entertainment. Maar we zien ook Batwoman! Het voorkomen doet wel een beetje aan Leslie denken.

Lees ook: Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte

Waarschijnlijk verschijnt het nieuwe seizoen van Batwoman niet eerder dan januari 2021 op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interessante trailer voor 'Utopia'!
Series / Nieuws

Interessante trailer voor 'Utopia'!

Amazon maakt de serie die David Fincher eigenlijk voor HBO zou maken.

Volgende maand debuteert op Amazon Prime Video de Amerikaanse dramaserie Utopia, een remake van de Britse tv-serie die in 2013 en 2014 te zien was via de zender Channel 4. Hieronder zie je een nieuwe interessante trailer.

De nieuwe Amerikaanse versie, vanaf 25 september te zien, is geschreven door showrunner Gillian Flynn, bekend van de verfilmde boeken Sharp Objects, Dark Places en Gone Girl. De laatste werd verfilmd door David Fincher (Se7en, Fight Club) en hij zou eigenlijk ook Utopia maken voor HBO.

Nieuwe trailer Utopia
Mert rollen voor Sasha Lane als Jessica Hyde, Rainn Wilson als Michael Stearns, Dan Byrd als Ian en Javon Walton als Grant gaat Utopia over een groep jongvolwassenen die wordt opgejaagd door een genadeloze organisatie. De groep is in het bezit van een graphic novel waarin een samenzwering staat omschreven die de ondergang van de wereld zou kunnen betekenen.



Lees ook: Eerste trailer voor 'Utopia'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yolanthe Cabau is bijzonder sexy op deze foto
Series / Hunks

Yolanthe Cabau is bijzonder sexy op deze foto

Yolanthe Cabau poseerde een jaar geleden voor een bijzonder sexy shoot.

Op Instagram stond een hele tijd geleden een bijzonder sexy foto van Yolanthe Cabau. Die plaatste ze begin vorig jaar en omdat het wat rustig is op haar Instagram - als het aankomt op dit soort sexy kiekjes tenminste - plaatsen we hem vandaag.

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en televisiepresentatrice. Ze werd in maart 1985 geboren op het eilandje Ibiza en heeft zeven broers en zussen. Toen ze vijf was, verhuisde ze samen met haar moeder en broers en zussen naar Nederland. Daar werd ze al op haar zeventiende aangenomen voor een acteeropleiding in Amsterdam.

Bijzonder sexy
Cabau werd maar liefst drie keer gekozen tot de meest sexy vrouw van Nederland door de lezers van het mannenblad FHM. Die won ze in 2006, 2007 en 2009. In 2008 deed ze niet mee om andere vrouwen ook een kans te geven. Eerder dit jaar keerde ze voor de twintigste verjaardag van de verkiezing van FHM terug.

Bekijk op Instagram de foto van Yolantha Cabau.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat de nieuwe 'Walking Dead' stiekem al iets over Rick vertellen?
Series / Nieuws

Gaat de nieuwe 'Walking Dead' stiekem al iets over Rick vertellen?

The Walking Dead: World Beyond heeft mogelijk heel andere plannen dan je nu zou denken.

Begin oktober verschijnt op de zender AMC en in Nederland op Amazon Prime Video het eerste seizoen van de The Walking Dead spin-off The Walking Dead: World Beyond. En deze serie laat ons mogelijk heel wat meer zien over het lot van Rick Grimes.

In een artikel van Screenrant wordt duidelijk dat de moederserie al meer hints gaf rond het voortbestaan van het voormalige hoofdpersonage uit de zombieserie. Nu is de gedachte dat de hoofdpersonen uit World Beyond de personages uit The Walking Dead de waarheid kunnen laten zien.

Onbekende organisatie is World Beyond
In World Beyond lijken de voornaamste hoofdfiguren Hope (Alexa Mansour), Elton (Nicolas Cantu), Silas (Hal Cumpston) en Iris (Aliyah Royale) lid van een onbekende gemeenschap geleid door Elizabeth Kublek (Julia Ormond).

En die gemeenschap is gelinkt aan de CRM (Civic Republic Military) die Rick meenam in de laatste aflevering waarin hij te zien was. Waar er ook in Fear the Walking Dead al hints te zien waren, focust World Beyond zich juist op de mensen achter de CRM en de leden van de drie communities die met elkaar worden verbonden door de CRM.

Lees ook: Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'

Duidelijk lijkt wel dat World Beyond een brug gaat vormen tussen de series en de drie bioscoopfilms die er moeten gaan verschijnen en waarin Rick zal terugkeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' gaat 'Breaking Bad' erg veranderen
Series / Nieuws

'Better Call Saul' gaat 'Breaking Bad' erg veranderen

Na het laatste seizoen zul je anders naar de moederserie Breaking Bad kijken.

Twee jaar na de afronding van Breaking Bad rond met name crystal meth-koning Walter White van Bryan Cranston verscheen de spin-off Better Call Saul. Deze gaat over een tijdje het laatste seizoen in en zal impact hebben op de originele serie.

In gesprek met The Hollywood Reporter zei showrunner Peter Gould het volgende over het laatste seizoen van Better Call Saul:

"Ik denk dat tegen de tijd dat je klaar bent met kijken naar Better Call Saul, je Breaking Bad heel anders zult ervaren. Ik denk dat we dingen gaan leren over de personages in Breaking Bad die we niet kenden. We gaan dingen leren over de gebeurtenissen in Breaking Bad die we niet wisten. En we gaan dingen leren over het lot van veel van deze personages die mensen kunnen verrassen of zeker in een ander daglicht kunnen stellen."

Lees ook: 'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

Seizoen 6 van Better Call Saul met uiteraard Bob Odenkirk als Saul Goodman heeft nog geen verschijningsdatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Five in 'The Umbrella Academy' geen echte naam heeft
Series / Featured

Waarom Five in 'The Umbrella Academy' geen echte naam heeft

Hoe kan het nou eigenlijk dat Five geen naam heeft, zoals zijn broers en zussen dat wel hebben?

Alle leden van The Umbrella Academy hebben een echte naam, naast hun nummer. Op Five na. Waar komt dat vandaan?

Toen Reginald Hargreeves de kinderen adopteerde om hen op te leiden, werkte hij met elk van hen aan een manier om goed om te gaan met hun krachten. Maar Five wilde zijn tijdreiskrachten te graag gebruiken, zo graag dat hij ze aanwendde voordat hij begreep hoe hij ze moest gebruiken. Waardoor hij terecht kwam in een apocalyptische toekomst en daar decennia vast zat.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' breekt indrukwekkend Netflix-record

Mr. Five
In de comics legt men uit waarom Five geen echte naam krijgt. 'Moeder' Grace gaf elk van de Umbrella-kinderen een naam tijdens de afwezigheid van Five. De Netflix-serie gaf nooit uitleg, maar vermoedelijk heeft dit dezelfde reden. Toen Ben doodging, was iedereen nog jong en hadden ze al een eigen naam.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 3: Dit moet je weten

Maar mogelijk heeft het ook te maken met het uiteenvallen van de Academy, waarbij elk van de leden een eigen leven opbouwde. Elk van hen bouwde een eigen identiteit en daar hoorde een naam bij.

Zodoende kreeg je dus namen als Vanya, Luther, Diego, Allison, Klaus en Ben. Maar Five bleef achter, mede doordat hij nooit iets voor zichzelf kon opbouwen. Zelfs toen hij aan de slag ging voor de Commission, werd hij een meedogenloze moordenaar en was hij dus ook niet zozeer bezig met een toekomst en identiteit bouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' krijgt bizar en duister zesde seizoen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt bizar en duister zesde seizoen

Het nieuwe seizoen van AMC-serie Fear the Walking Dead wordt heel duister.

Het nieuwe seizoen van Fear the Walking Dead wordt duister. Bovendien gaan er wat bizarre dingen gebeuren. Dat vertelt actrice Jenna Elfman tijdens een interview over het nieuwe seizoen van de AMC-serie.

Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we nog hoe de groep uit elkaar gedreven werd. John en June werden gescheiden door de Pioneers uit Virginia en nu zal June (gespeeld door Elfman) zelfstandig moeten proberen te overleven.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' doet iets interessants in seizoen zes

Heel erg duister
"Het wordt duister. Duister. Echt heel duister," aldus Elfman tegenover Talk Dead to Me, de podcast die ons de laatste tijd regelmatig voorziet van nieuws rond de Dead-franchise. Dat de groep gescheiden wordt, betekent dat het nog een interessante situatie wordt. "We zullen moeten zien wat er gaat gebeuren."

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' maakt meerdere tijdsprongen

"Er gaan wat bizarre dingen gebeuren, want dit heeft op iedereen een bepaalde impact, waarbij iedereen moet omgaan met hun kwetsbaarheid en zullen ze ook veranderen. Mensen veranderen dit seizoen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit het volgende mysterie van 'The Flash'?
Series / Nieuws

Is dit het volgende mysterie van 'The Flash'?

Godspeed lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn voor het overkoepelende mysterie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met Crisis on Infinite Earths achter de rug, zoekt The CW naar een nieuw mysterie voor Barry Allen om achteraan te zitten in The Flash. Dat is bijzonder, want de Crisis werd al in de pilot van de serie geteased.

Screen Rant zette op een rij wat er allemaal mogelijk is. Een van de problemen waar Team Flash op dit moment mee worstelt, is het verlies van de Speed Force. Ook is Iris West weg. Maar beide verhaallijnen zullen vermoedelijk snel opgelost worden. Een betere kandidaat lijkt het verhaal rond Godspeed te zijn.

Lees ook: 'The Flash'-poster teaset zevende seizoen

Godspeed in seizoen 7
Al in het zesde seizoen werd er iets opgebouwd rond Godspeed. Barry streed eerder met een Godspeed, maar dat bleek een bedrieger te zijn en een robot. Halverwege het zesde seizoen kwam er weer zo'n neppe Godspeed langs, die "oneindige snelheid" wilde realiseren.

Lees ook: Dit 'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost

Barry weet nog altijd niet waar die neppe Godspeeds vandaan komen, en dus is het iets waar Team Flash mogelijk achteraan zou kunnen zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver boekt eindelijk voortgang met laatste boek
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver boekt eindelijk voortgang met laatste boek

Hij miste al een door hemzelf opgelegde deadline, maar George R.R. Martin gaat weer rustig verder.

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin mag dan wel zijn zelfopgelegde deadline voor het boek The Winds of Winter gemist hebben, hij werkt nog altijd aan het boek. En hij boekt gestaag vooruitgang.

In zijn blog schrijft Martin over het boek en de voortgang. Hij staat erom bekend dat hij eigenlijk alleen in zijn huis in Santa Fe kan schrijven, omdat hij daar een werkkamer heeft waar hij de nodige rust vindt. Nu heeft hij echter ook gewerkt in een hutje ergens in de bergen.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver mist cruciale deadline

Goed aan het werk
"Ik zit weer in mijn 'fortress of solitude', in mijn geïsoleerde berghutje. Ik was even terug in Santa Fe voor een kort bezoek, om wat tijd door te brengen met Parris en wat lokale zaken op te lossen die zich opgestapeld hadden toen ik weg was. En natuurlijk heb ik mijn verplichtingen ten aanzien van CoNZealand vervuld, de virtuele worldcon. Maar dat ligt nu allemaal achter mij en ik ben weer terug in de bergen, wat ook betekent dat ik weer in Westeros zit, en weer werk aan Winds of Winter."

Lees ook: Yes! 'Game of Thrones' boek 6 is bijna af zegt George R.R. Martin

De schrijver zit niet alleen in de bergen, maar heeft continu een assistent daar. Elke assistent brengt steeds twee weken door met de schrijver en zit voordien twee weken in quarantaine.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix

Een van de oorspronkelijke stemacteurs van Avatar: The Last Airbender gelooft niet dat het goed komt met de Netflix-serie.

Netflix zit in de problemen sinds Michael DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de live-action remake van Avatar: The Last Airbender. Fans geloven er namelijk niet meer in dat de serie goed wordt. En stemacteur Greg Baldwin denkt dat ze misschien gelijk hebben.

De acteur stelde op Twitter dat hij "er niet zeker van" is dat "Netflix een waardige verfilming van ATLA maakt zonder de creatieve visie en input van zijn bedenkers." De acteur vertelt waarom: "Ik werk al vele jaren voor studio's. Zodra de 'pakken' zich met een project bemoeien en hun plasje doen om hun baan te rechtvaardigen, gaat het helemaal mis."

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans zijn hier bang voor

Wat is er aan de hand?
Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er mis ging tussen Netflix en de twee makers. Volgens hen deed Netflix niet genoeg om hun creatieve visie rond het project te realiseren. Maar Netflix liet weten vol vertrouwen te hebben in het creatieve team.

Lees ook: Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

En dus komt de live-action remake rond Aang, de laatste Airbender, er gewoon.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.