Amazons epische fantasyserie 'The Wheel of Time' maakt vorderingen

Fantasyserie 'The Wheel of Time' maakt vorderingen

The Wheel of Time moet een grootschalige en epische serie worden van Amazon.

Jim Pedd, 22 augustus 2020 19:40

Er zijn weer vijf nieuwe castleden gevonden voor de epische fantaysserie The Wheel of Time van Amazon Prime Video. Sophie Okonedo, Kae Alexander, Kate Fleetwood, Peter Franzen en Clare Perkins zijn allemaal toegevoegd aan de cast en vergezellen Rosamund Pike straks tijdens de opnames.
De serie wordt gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan, The Wheel of Time en speelt zich af in een wereld waarin magie bestaat. Alleen bepaalde vrouwen hebben toegang tot magie. We volgen Moiraine (Pike), die op een gevaarlijke reis over heel de wereld vertrekt met vijf jonge mannen en vrouwen. Een van hen zou de legendarische Dragon Reborn zijn, een machtig individu die de mensheid zal redden of vernietigen.

Lees ook: Meer bekend over Epische fantasy-serie 'The Wheel of Time'

The Wheel of Times
De serie van Amazon moet een van de meest grootschalige producties van de komende jaren worden. Hij zit op het niveau van de Lord of the Rings-serie als het aankomt op de verwachtingen die Amazon ervan heeft.

Lees ook: 'The Wheel of Time': Dit moet je weten

Toch is The Wheel of Time minder bekend bij het bredere publiek.

Bron: Variety

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Robert Jordan, Rosamund Pike, Sophie Okonedo, Kae Alexander, Kate Fleetwood, Peter Franzen, Clare Perkins

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws