Hoofdrolspeler 'The Batman' spin-off voor HBO Max gevonden?

Hoofdrolspeler 'The Batman' spin-off gevonden?

In de film speelt Barry Keoghan (Dunkirk) de rol van een personage die zomaar in de spin-off serie te zien zou kunnen zijn.

Bram de Groot, 26 augustus 2020 om 12:25

HBO Max gaat een grootse tv-serie maken die aansluit op de film The Batman die in oktober 2021 in de bioscoop moet gaan draaien. Nu lijkt het erop dat er in de film van Matt Reeves al een personage zit die de hoofdrol krijgt in de serie.
The Batman zal grotendeels het Year Two-verhaal van de Caped Crusader gaan vertellen en van de serie is bekend dat deze Year One laat zien. In dat verhaal wordt er vooral gekeken naar de corruptie binnen de politiemacht van Gotham City.

Officer Stanley Merkel
In de tekst onder de trailer voor The Batman op YouTube staat vermeld dat Barry Keoghan (Dunkirk, Eternals) de rol speelt van Stanley Merkel. Hij is de originele partner van James Gordon (Jeffrey Wright).

Lees ook: 'The Batman'-serie gaat over 'Year One'!

In de 'Batman: Year One'-verhaallijn heeft Stanley Merkel een belangrijke rol, dus het zou goed kunnen dat Keoghan uiteindelijk de hoofdrol pakt in de HBO Max-serie over de politiemacht van Gotham City.

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: The Batman, Gotham PD, Matt Reeves, Terence Winter, Robert Pattinson

Populair nieuws