search
Nicolas Cage gaat een dronken draak spelen!
Series / Nieuws

Nicolas Cage gaat een dronken draak spelen!

Dit gaat Nic Cage doen in de tv-serie Highfire... Best wel vreemd niet?

In de zoektocht naar nog meer rollen in films en tv-series is acteur Nicolas Cage nu uitgekomen bij Highfire, een nieuwe dramaserie gebaseerd op de gelijknamige boek van Eoin Colfer, ook schrijver van het boek waarop Disney+'s Artemis Fowl is gebaseerd.

Het is Amazon Prime Video die de serie gaat uitzenden en het verhaal laat een wereld zien waar draken ooit de aarde regeerden, en Lord Highfire regeerde over de draken. Tegenwoordig heerst Highfire echter alleen over zijn hut in Honey Island Swamp in Louisiana.

Bezopen draak
Highfire noemt zichzelf Vern en brengt zijn dagen door onder de alligators en met het kijken naar kabeltelevisie. Tussendoor drinkt hij absurde hoeveelheden wodka. Vern is bereid alles te doen wat nodig is ook geweld - om zijn schuilplaats te beschermen.

De wereld van Vern komt al snel in botsing met die van Squib, een tiener die zich met drank bezighoudt voor de plaatselijke misdaad. Hun gemeenschappelijke strijd om te overleven zorgt voor een hoogst onwaarschijnlijke vriendschap.

Cage is ook de uitvoerend producent, samen met Andrew Mittman en Davey Holmes (Shameless), waarbij de laatste de roman voor MGM / UA Television aanpast.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen