search

Ons nieuws van zondag 30 augustus 2020

Nicolas Cage gaat een dronken draak spelen!
Series / Nieuws

Nicolas Cage gaat een dronken draak spelen!

Dit gaat Nic Cage doen in de tv-serie Highfire... Best wel vreemd niet?

In de zoektocht naar nog meer rollen in films en tv-series is acteur Nicolas Cage nu uitgekomen bij Highfire, een nieuwe dramaserie gebaseerd op de gelijknamige boek van Eoin Colfer, ook schrijver van het boek waarop Disney+'s Artemis Fowl is gebaseerd.

Het is Amazon Prime Video die de serie gaat uitzenden en het verhaal laat een wereld zien waar draken ooit de aarde regeerden, en Lord Highfire regeerde over de draken. Tegenwoordig heerst Highfire echter alleen over zijn hut in Honey Island Swamp in Louisiana.

Bezopen draak
Highfire noemt zichzelf Vern en brengt zijn dagen door onder de alligators en met het kijken naar kabeltelevisie. Tussendoor drinkt hij absurde hoeveelheden wodka. Vern is bereid alles te doen wat nodig is ook geweld - om zijn schuilplaats te beschermen.

De wereld van Vern komt al snel in botsing met die van Squib, een tiener die zich met drank bezighoudt voor de plaatselijke misdaad. Hun gemeenschappelijke strijd om te overleven zorgt voor een hoogst onwaarschijnlijke vriendschap.

Cage is ook de uitvoerend producent, samen met Andrew Mittman en Davey Holmes (Shameless), waarbij de laatste de roman voor MGM / UA Television aanpast.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste seizoen van mysterieuze serie 'The Third Day' binnenkort te bekijken bij Ziggo
Series / Nieuws

Eerste seizoen van mysterieuze serie 'The Third Day' binnenkort te bekijken bij Ziggo

\'The Third Day\' wordt misschien wel één van de meest bijzondere series van het jaar...

The Third Day zou zomaar eens de meest bijzondere serie van het jaar kunnen worden... en ze is vanaf september te bekijken bij Ziggo!

De miniserie The Third Day vertelt het verhaal van een mysterieus eiland. De oorspronkelijke inwoners van het eiland willen graag hun tradities koste wat het kost in leven houden. Het eerste deel van de reeks speelt zich af tijdens de zomer. De hoofdrol in dat deel is weggelegd voor niemand minder dan Jude Law.

Winter
Het eerste deel van de miniserie speelt zich dus af tijdens de zomer, maar wat dan met de winter? Dat deel krijgen we later dit jaar te zien. Dan brengt Naomi Harris terug een bezoek aan het eiland om te zien hoe het er tijdens de wintermaanden aan toe gaat. In oktober wordt er nog een aflevering gelanceerd die de beide delen van het eerste seizoen met elkaar moet verbinden.

Het eerste deel van The Third Day is vanaf 15 september 2020 te bekijken bij Ziggo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze twee nieuwe series toe
Series / Nieuws

Disney+ voegde deze twee nieuwe series toe

Wat is er allemaal nieuw te streamen op Disney+ deze week? Dat vertellen we je in dit overzicht.

Echt storm loopt het niet op streamingdienst Disney+ als het aankomt op nieuwe content. In een gemiddelde week wordt er met een beetje geluk één film toegevoegd en meestal zijn er een paar afleveringen van nieuwe series.

Vandaag kunnen we je melden dat er twee nieuwe series te zien zijn op Disney+. Het gaat om een nieuwe aflevering van de serie One Day At Disney en om Marvel-serie Runaways. We vertellen je alles wat je erover moet weten.

Nieuwe series
Goed, dit zijn de nieuwe series die zijn toegevoegd:
One Day At Disney (S01E39): In deze aflevering volgen we Eric Baker. hij is Imagineering Creative Director en vertelt je in deze nieuwe aflevering alles wat je over zijn werk moet weten.
Runaways (3 seizoenen): Een groepje tieners komt erachter dat hun ouders slechteriken zijn. Ze besluiten op onderzoek uit te gaan en komen er zo gaandeweg achter dat er meer speelt dan ze denken. En dus gaan ze samenwerken om hun ouders te stoppen hun snode plannen te realiseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The X-Files'-franchise neemt bizarre nieuwe wending
Series / Nieuws

'The X-Files'-franchise neemt bizarre nieuwe wending

Ditmaal niet als een live-action serie, maar als een geanimeerde komedie.

Opvallend nieuws van FOX. Dat heeft besloten om The X-Files terug te brengen. Niet als een live-action serie, maar als een animatieserie. Bovendien moet de boel niet zo serieus worden, maar wordt het een komedieserie.

De show heet The X-Files: Albequerque en draait om mysteries die zelfs voor Fox Mulder en Dana Scully te gek waren. Bedenker Chris Carter is de uitvoerend producent, en wordt vergezeld door Rocky Russo en Jeremy Sosenko.

Lees ook: Alle afleveringen van 'The X-Files' vanaf nu te streamen!

Negen seizoenen
Op dit moment zijn David Duchovny en Gillian Anderson allebei niet betrokken bij de serie. Zij waren eerst negen seizoenen en twee films lang te zien in The X-Files. Daarna keerde de boel nog eens terug voor twee seizoenen, maar de boel was duur om te maken en werd niet geweldig bekeken.

Lees ook: 'The X-Files' zonder Gillian Anderson is mogelijk

Het lijkt er dan ook op dat Duchovny en Anderson er niet al te veel bij betrokken zullen zijn. Misschien in een cameo, maar van Anderson weten we bijvoorbeeld ook dat ze het niet ziet zitten om nog een grote rol te spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Handmaids Tale' seizoen 4: Dit moet je weten
Series / Featured

'The Handmaids Tale' seizoen 4: Dit moet je weten

De serie van Hulu krijgt een vierde seizoen. Ooit. Want de opnames zijn nog niet begonnen.

Er komt een vierde seizoen van de prijswinnende serie The Handmaid's Tale. Het verhaal van Offred/June gaat daarmee verder in deze volgende reeks, en we zullen dus ook weer meer leren over Gilead.

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het volgende seizoen van de serie, waaronder wanneer het te zien zal zijn, welke castleden je kan verwachten en waar de boel over zal gaan. Dit artikel bevat dus ook mogelijk SPOILERS.

Wanneer te zien?
Wat Hulu betreft, komen er tien seizoenen van The Handmai's Tale. Dat zal misschien wel gebeuren, maar voorlopig moeten we maar eens kijken wanneer de vierde reeks te zien zal zijn. Het eerste seizoen debuteerde in april 2017, exact een jaar later gevolgd door de tweede. Het derde seizoen was later te zien, in juni 2019. En nu is het augustus 2020 en hebben we nog niets gezien.

Lees ook: Problemen voor 'The Handmaid's Tale'

Dat komt onder meer doordat er werd gewacht op het nieuwe boek van Margaret Atwood en het feit dat de opnames in maart hadden moeten beginnen. Toen brak het coronavirus los en door het boek moesten de scenario's ook nog eens herschreven worden. Dat betekent dus dat het nog wel even kan gaan duren eer d'r een nieuwe aflevering uitgezonden wordt.

Wie zijn te zien?
In elk geval is Elisabeth Moss straks terug als June Osborne. Zij vormt het hart en de ziel van de serie, dus dat viel te verwachten. Bovendien lijkt de kans groot dat ook andere voorname castleden terugkeren:
Joseph Fiennes als Fred Waterford
Yvonne Strahovski als Serena Joy Waterford
Samira Wiley als Moira Strand
Amanda Brugel als Rita
Zeker is het echter niet, want de castleden zijn nog niet formeel aangekondigd.

Lees ook: Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?

Het verhaal
Dan nog de vraag waar de serie heen zal gaan. Volgens de showrunner zal de serie iets laten zien over de val van Gilead, en hoe er vervolgens processen plaatsvinden. Maar voordat het zover is, duurt het nog wel even. Het eerste boek eindigt bijvoorbeeld 200 jaar na de gebeurtenissen in Gilead en schetst een academisch debat over wat zich daar afgespeeld heeft. Daar moet de serie uiteindelijk naartoe.

Lees ook: Bejubelde hitserie 'The Handmaid's Tale' krijgt vierde seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megan Fox poseert uitdagend in pikante lingerie
Series / Hunks

Megan Fox poseert uitdagend in pikante lingerie

Megan Fox ziet er behoorlijk goed uit op deze foto met haar paarse lingerie aan.

Zo nu en dan vinden we een prachtfoto van Megan Fox, die we jullie niet willen onthouden. Vandaag bijvoorbeeld eentje uit de tijd dat ze als lingeriemodel werkte voor Fredericks of Hollywood.

Het gaat om een behoorlijk uitdagend beeld, waarin Megan Fox gekleed is in paarse, kanten lingerie. Dat is niet mis, want we zien veel van haar bijzonder sexy lijf.

Megan Fox
Megan Fox poseert op de foto in lingerie die ze zelf ontworpen heeft. Ze mocht de pikante setjes van Fredericks of Hollywood bovendien zelf tonen, want een waanzinnig goed beeld oplevert. Laten we maar hopen dat ze binnenkort weer eens dit soort shoots doet, want fijn is het zeker!

Als je trouwens op de Instagram-account van Megan Fox kijkt, kom je meer van dit soort beelden tegen. Ze poseerde in het verleden behoorlijk vaak in de collecties van Fredericks of Hollywood.

Bekijk op de site Too Fab het beeld van Megan Fox in de zeer uitdagende lingerie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe

Het is een weekje geweest met drie nieuwe series op Amazon Prime Video.

Werd er vorige week slechts één nieuwe serie toegevoegd aan Amazon Prime Video, deze week zijn het er drie. Echt top is dat natuurlijk niet, maar het is weer iets!

Vandaag zetten we voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd werd:
WOLFBLOOD (4 seizoenen): Maddy Smith is een doodnormale tiener die met haar ouders ergens in een klein dorpje woont. Maar echt doodnormaal is ze niet, want stiekem is ze een wolfsbloed! En die hebben speciale krachten. Zo zijn ze supersnel, supersterk en kunnen ze wanneer ze maar willen van vorm veranderen.
TIP DE MUIS (1 seizoen): Tip de kleine muis woont met zijn familie ergens in de bossen. Elke dag weer beleeft hij een spannend en opwindend avontuur in de serie. Echt helemaal top voor de allerkleinsten.
MIJN VRIENDIN CONNI (1 seizoen): Nog een kinderserie die is toegevoegd aan Amazon Prime Video: Mijn vriendin Conni, waarin de kleuter Conni samen met haar familie naar een nieuwe stad verhuizen. Daar beleeft ze avonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste castleden voor 'Vikings: Valhalla'!
Series / Nieuws

Eerste castleden voor 'Vikings: Valhalla'!

Goed nieuws voor fans van de serie Vikings, de eerste castleden zijn al gevonden!

Veel weten we nog niet over Vikings: Valhalla, maar vandaag zijn er wel al drie acteurs gecast in de serie. De hoofdrollen worden straks gespeeld door Yvonne Mai, Bill Murphy en Ethan Dillon.

Enkel van Mai en Murphy weten we wie zij spelen. Het gaat om personages met de namen Merin en Odgar. Wie dat precies zijn? Dat is nog onduidelijk, net als heel veel over de serie nog onbekend is op dit moment. De show wordt in elk geval gemaakt door Michael Hirst, wat in elk geval fijn nieuws is voor de fans.

Lees ook: Netflix-serie 'Vikings: Valhalla': Dit moet je weten

Het verhaal
De serie speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen in Vikings af. We volgen daarmee het einde van de Viking-tijd, vooral omdat Engeland eindelijk succesvol op weet te staan tegen de vele invasies van Vikingen. Op het moment dat de serie begint, overlijdt koning Edward en zijn er drie troonopvolgers die dat wel zien liggen en de troon voor zichzelf willen claimen.

Net als bij Vikings, volgen we ook nu bekende historische figuren, waaronder Leif Erikson, Freydis Eiriksdottir, King Harold Godwinson en William the Conquerer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Darth Vader zit in Obi-Wan Kenobi serie
Series / Nieuws

Darth Vader zit in Obi-Wan Kenobi serie

Maar ook opmerkelijk: Anakin Skywalker zou ook een rolletje hebben in de show.

Mogelijk weten we nu meer over het verhaal van de serie die Lucasfilm maakt rond Obi-Wan Kenobi. De show moet uiteindelijk te zien zijn op streamingdienst Disney+ en plotdetails waren lange tijd schaars. Tot nu dan.

Vandaag horen we van Kessel Run Transmissions, een fansite met bronnen binnen Lucasfilm, dat het idee is om in de serie Anakin Skywalker en Darth Vader te laten zien. Opmerkelijk is dat niet: de serie bevat namelijk flashbacks naar Anakin. Bovendien zien we hoe hij als Darth Vader de jacht opent op Obi-Wan Kenobi.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt slechts één seizoen

Op jacht
Volgens Kessel Run Transmissions volgen we in de serie de jacht van Darth Vader op zijn voormalig meester. Of de twee het pad kruisen is onduidelijk, maar Darth Vader zal hem uiteindelijk misschien wel zien en confronteren.

Lees ook: Yes! Heel goed nieuws voor grote Star Wars-serie!

De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen in de films Revenge of the Sith en A New Hope. Obi-Wan woont op Tatooine en let daar op de jonge Luke Skywalker, wat nog een interessant verhaal kan worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wilde vijf seizoenen maken van 'Altered Carbon'
Series / Nieuws

Netflix wilde vijf seizoenen maken van 'Altered Carbon'

Altered Carbon is nu al stopgezet, na slechts twee reeksen. Het plan was om meer te maken.

Nu we weten dat Netflix stopt met Altered Carbon, horen we wat men van plan was. Naar het schijnt was het oorspronkelijke idee om maar liefst vijf seizoenen te maken. Dat terwijl de serie al na twee reeksen gestopt wordt.

We horen via Daniel Richtman dat Netflix van plan was om Altered Carbon vijf seizoenen te maken. Maar de kosten liepen op en de kijkcijfers vielen tegen. En dus werd besloten om de dure science fiction serie niet langer te maken.

Lees ook: Netflix-serie 'Altered Carbon' stopt er ook mee

Geen grote hit
Altered Carbon was nooit een grote hit bij de kijker, maar de zeer sterke en positieve ontvangst maakte dat Netflix er nog een seizoen van besloot te maken. Overigens waren de kijkcijfers ook weer niet heel slecht, maar was de serie niet zo populair als bijvoorbeeld Stranger Things.

Lees ook: Trailer 'Altered Carbon' spin-off film van Netflix!

Hoe dan ook, is de serie erg duur om te maken, wat ook wel moet gezien de setting. En precies dat nekte de serie uiteindelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen