Greg Berlanti bevestigt 'Supergirl'-serie

De serie is nog niet aan de netwerken gepresenteerd.

Jim Pedd, 10 september 2014 16:12

Vorige week was er het nieuws dat DC Entertainment in stilte werkte aan een televisieserie over Superman’s nichtje: Kara Zor-El, ofwel Supergirl. Oorspronkelijk leek het erop dat producent Michael Green zich ermee bezig hield, maar later werd onthuld dat Greg Berlanti, die meewerkte aan Arrow en The Flash, zich met de serie bezighoudt.
In een interview vertelde hij inderdaad bezig te zijn met de serie. ”We zijn net begonnen met eraan te werken,” vertelde Berlanti. ”We hebben hem echter nog niet meegenomen naar de netwerken. Ik kijk er erg naar uit om erover te praten, zodra we weten waar de serie een thuis krijgt. Dus nu nog niet.”

Volgens de geruchten zou The CW de serie al afgewezen hebben, maar nu is het duidelijk dat dit niet het geval is. Het zou zomaar kunnen dat Supergirl naast Oliver Queen (Stephen Amell) en Bary Allen (Grant Gustin) te zien is.


Bron: ComingSoon

Lees meer over: Supergirl, dc entertainment, dc comics, dc, kara zor el, supergirl, michael green, greg berlanti, arrow, the flash, Stephen amell, grant gustin

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws