Broadway-actrice Patti LuPone gecast in 'Penny Dreadful' seizoen 2

Patti LuPone in 'Penny Dreadful' S2

Eva Green en Josh Hartnett spelen de hoofdrollen in de Showtime-serie.

Zilko Tarici, 10 september 2014 14:38

Tweevoudig Tony Award-winnares en Emmy-genomineerd actrice Patti LuPone (American Horror Story) zal een terugkerende gastrol spelen in het tweede seizoen van de succesvolle Showtime-serie Penny Dreadful. LuPone zal een mysterieus personage spelen dat een belangrijke rol speelde in het verleden van Vanessa (Eva Green). Daarnaast krijgen de Britse acteurs Helen McCrory (Harry Potter and the Deathly Hallows) en Simon Russell Beale (Mission: Impossible 5) vaste rollen in de serie. McCrory keert terug als Evelyn Poole (alias Madame Kali). de verleidelijke spiritualist die een bedreiging vormt voor de hoofdpersonages dit seizoen. Beale keert terug als de excentrieke Egyptoloog Ferdinand Lyle.
De vaste cast van Penny Dreadful bestaat uit Josh Hartnett, Timothy Dalton en Eva Green. Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Danny Sapani en Harry Treadaway spelen ook mee in de serie.

Penny Dreadful is een psychologische thriller-serie die werd bedacht, geschreven en geproduceerd door de drievoudig Oscar-genomineerde John Logan (Hugo, The Aviator). Ook Sam Mendes (Skyfall) is een producent van de serie.

De opnames van het tweede seizoen, dat uit 10 afleveringen zal bestaan. zullen in september van start gaan in de Ierse hoofdstad Dublin. De afleveringen zullen ergens in 2015 worden uitgezonden.Bron: Showtime

Lees meer over: penny dreadful, eva green, patti lupone, josh hartnett, timothy dalton

Informatie over de serie: Penny Dreadful

Populair nieuws