Nieuw op Netflix: 'The Restaurant' seizoen 3

Het is alweer tijd voor het derde deel van de populaire, Zweedse serie...

Geoffrey Ketels, 31 augustus 2020 21:20

We zijn alweer toe aan het derde seizoen van de populaire Zweedse serie The Restaurant. Het derde deel van de serie is vanaf morgen, dinsdag 1 september 2020 te bekijken op Netflix!
The Restaurant vertelt het verhaal van de familie Löwlander. Zij runnen samen een zaak genaamd 'Djurgårdskällaren'. De eerste twee seizoenen van de reeks beslaan de periode van 1945 tot en met 1962. Dit is dus het moment waarop de Tweede Wereldoorlog net ten einde is gekomen. Op dat ogenblik staat de altijd gekoesterde familiezaak op omvallen. Iedereen heeft gelukkig wel zo zijn eigen ideeën om dit rampscenario te voorkomen.

Derde seizoen
Voor het derde seizoen geldt dat ze zich afspeelt in de periode 1968 tot en met 1971. Het derde seizoen bestaat uit in totaal 8 afleveringen. The Restaurant is zowel binnen als buiten Zweden zo populair dat er ondertussen ook al een vierde deel is aangekondigd. Dat vierde seizoen zou in het najaar van dit jaar op de Zweedse televisie moeten verschijnen. Het staat vast dat ook dit vierde deel uiteindelijk naar Netflix zal komen, maar wanneer is nog niet bekend gemaakt.

In ieder geval, kijk jij al uit naar het derde deel van de serie The Restaurant? Dan kan je deze vanaf morgen, dinsdag 1 september 2020 bekijken op Netflix. Een voorsmaakje van wat het derde seizoen allemaal voor jou in petto heeft krijg je alvast door middel van de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Restaurant, serie, series, Scandinavische serie, Scandinavische series, Netflix

Populair nieuws