'Superman & Lois' geeft ons een eerste indruk met TV-trailer

'Superman & Lois' geeft ons een eerste indruk

Superman & Lois wordt nog een heel interessante serie in het nieuwgenoemde The CWverse.

Jim Pedd, 3 september 2020 om 09:17

The CW komt met een promo waarin het voor het eerst beelden laat zien van de spin-off serie Superman & Lois. Het geeft een goede indruk van wat we mogen verwachten van de interessante en heel nieuwe serie in het The CWverse, zoals de franchise tegenwoordig heet.
De serie draait natuurlijk om Superman en zijn geliefde Lois. We volgen de bekendste superheld van de wereld en de meest beroemde journalist van de comics. Ze gaan allebei op hun eigen manier om met de intense druk en stress die komt kijken bij het leven van een superheld en journalist in de wereld van nu. En hebben een kind, wat natuurlijk ook voor de nodige problemen en bovenal uitdagingen zal zorgen.

Lees ook: Volgende Arrowverse-crossover speelt zich hier af

Dankbaar voor de serie
Acteur Tyler Hoechlin, die de rol van Superman speelt, is dankbaar voor de serie. “Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor de kans om dit verhaal te vertellen, dat voorlopig nog even geheim blijft,” aldus Hoechlin die dit vertelde toen de serie aangekondigd werd.

Lees ook: Eerste poster voor tv-serie 'Superman & Lois'

“Alle mensen achter de schermen geven zoveel om deze personages en hun leven en de zaken waar we het over gaan hebben, dus ik weet heel zeker dat we erin gaan slagen precies dat te doen wat we moeten doen.”


Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Tyler Hoechlin

Populair nieuws