search
Sony maakt een 'Spider-Man'-serie!
Series / Nieuws

Sony maakt een 'Spider-Man'-serie!

Sony brengt ons straks een serie rond Spider-Man personage Silk.

Sony heeft de rechten op Spider-Man in handen. Dat betekent dat de filmstudio heel wat kan maken rond de franchise. En dat doet de studio ook. Denk alleen al aan de films rond personages als Venom en Morbius waar men aan werkt. Maar wat ontbrak was een serie. Tot nu dan.

Het blijkt namelijk dat Sony op dit moment werkt aan een televisieserie rond het personage Silk. Zij is een van de vele personages van Marvel dat door een radioactieve spin gebeten is en dat daardoor superkrachten ontwikkelde. Silk krijgt nu een eigen serie.

Wie is Silk?
Silk wordt geproduceerd door Christopher Miller en Phil Lord en mogelijk geschreven door Lauren Moon. Zij is nog in onderhandelingen, maar mocht het lukken dan kan ze snel aan de slag met de televisieserie. Die kan nog erg interessant worden. Silk verborg zich namelijk dik een decennium en hield haar krachten geheim.

Er is nog geen televisiezender die Sony wil betalen voor de serie. Maar dat hoeft ook niet: er wordt volgens de laatste berichten actief gesproken met Amazon om de serie op Prime Video te zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen