Oude bekende terug in 'The Mandalorian'

Oude bekende terug in 'The Mandalorian'

Carl Weathers is in oktober weer te zien in de tweede reeks van de Star Wars-serie.

Jim Pedd, 6 september 2020 om 11:03

Acteur Carl Weathers heeft getekend voor het tweede seizoen van Disney-serie The Mandalorian. Dat betekent dat hij dus eind oktober gewoon weer te zien is als zijn personage, Greef Karga, dat hij ook in het eerste seizoen van de show speelde.
Door het succes van het personage Baby Yoda zou je bijna vergeten dat er meer helden en gave personages in The Mandalorian zitten. Greef Karga is bijvoorbeeld de baas van de Bounty Hunter Guild en heeft zodoende een bijzondere band met onze favoriete Mandalorian.

Lees ook: 'Enorm probleem voor 'The Mandalorian' seizoen 2'

Greef Karga
Karga gaf onze premiejager een opdracht om The Child te doden. Dat deed hij niet. In plaats daarvan redde hij de über schattige Baby Yoda. Met grote gevolgen, maar Karga deed iets wat je niet direct zou verwachten. Ergens zou je denken dat 'ie het nu op Din Djarin voorzien zou hebben. Maar in plaats daarvan riskeerde hij zijn leven voor Din en de Baby Yoda.

Lees ook: Succes Baby Yoda in 'The Mandalorian' overweldigde iedereen

De serie keert eind oktober weer terug op streamingdienst Disney+. De show laat dan meer van de avonturen van Din Djarin zien en onthult ook nieuwe details over de oorsprong van Baby Yoda. Bovendien zouden we meer leren over het Darksaber en ontmoeten we een live-action Ahsoka Tano.


Lees meer over: The Mandalorian, Carl Weather, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws