search
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe
Series / Nieuws

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe

Het is een topweek geweest op Amazon Prime Video als we deze titels zien.

Amazon Prime Video voegde afgelopen week meerdere nieuwe series toe. Vandaag zetten we voor je op een rij welke toevoegingen er allemaal gedaan zijn.

Allereerst verschenen de eerste drie afleveringen van THE BOYS seizoen 2 online. Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. En nog vijf weken lang, want dan pas is het tweede seizoen rond de bizarre superhelden The Seven en de Boys die het op hen voorzien hebben op komst.

Andere series
Er zijn nog andere series toegevoegd aan Prime Video, die we voor je op een rij zetten:
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER (7 seizoenen): De tiener Buffy Summers is nieuw in Sunnydale. Ze hopt daar een normaal leven te krijgen, maar ontmoet al snel bibliothecaris Rupert Giles, die een Watcher blijkt te zijn. Hij heeft haar nodig in een strijd tegen vampiers en andere gevaarlijke wezens.
FEAR THE WALKING DEAD (5 seizoenen): deze spin-off en prequel op The Walking Dead begint in Los Angeles, een stad waar mensen moeten zien te overleven als de wereld in elkaar stort en er een zombie-apocalypse uitbreekt.
CALL THE MIDWIFE (5 seizoenen): Deze serie kijkt naar de wereld van verloskundigen in de jaren vijftig. Ook krijgen we op die manier een blik op het gezinsleven in die tijd.
THE HOLLOW CROWN (2 seizoenen): Deze schitterende serie vertelt het verhaal van drie koningen: Richard II, Hendrik IV en Hendrik V en hun strijd om te overleven. Bovendien zien we adembenemende landschappen en architectuur uit de periode, allemaal in deze Shakespeare-verfilmingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen