search
3 topseries die snel op Netflix verschijnen!
Series / Featured

3 topseries die snel op Netflix verschijnen!

Veel gaafs onderweg op Netflix met deze drie topseries die snel online verschijnen.

Eigenlijk iedere week debuteert er wel weer een nieuwe serie of een nieuw seizoen van een bestaande serie op Netflix. Hieronder drie series die snel, of misschien even later online komen.

Criminal (seizoen 2) - 16 september
Deze Netflix-misdaadserie heeft rollen voor onder meer Kit Harington (Game of Thrones), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Sharon Horgan (Catastrophe) en Sophie Okonedo (Hotel Rwanda) en een overhoorkamer staat centraal. Opvallend is dat er vier series zijn, met de titels Criminal: Germany, Criminal: Spain, Criminal: France en Criminal: UK.



Jurassic World Camp Cretaceous (seizoen 1) - 18 september
Deze animatieserie is leuk voor de kinderen die dol zijn op dino's en Jurassic World. Er verschijnen acht afleveringen waarin we zien hoe een groep kinderen die op kamp zijn verzanden in een groots avontuur waarin dino's in het park uitbreken.



The Haunting of Bly Manor - 9 oktober
Dit vervolg op de horrorserie The Haunting of Hill House uit 2018 krijgt een tweede seizoen dat hiervan losstaat. Dit keer zijn er rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T'Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen). The Haunting of Bly Manor verkent weer een spookhuis en staat op 9 oktober op Netflix met negen afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen