search
Gerucht: Darth Vader in meer 'Star Wars'-series te zien
Series / Nieuws

Gerucht: Darth Vader in meer 'Star Wars'-series te zien

Het gerucht gaat dat Hayden Christensen in meer Star Wars-series te zien zal zijn.

Je kan heel wat commentaar hebben op de prequelfilms in de Star Wars-franchise, maar als er een acteur is die zijn best deed is het wel Hayden Christensen. Hij moest van het houterige dialoog dat door George Lucas geschreven werd, iets zien te maken.

De scenario's deden hem dus bepaald geen plezier, maar Hayden Christensen deed het niet verschrikkelijk slecht. Nu gebleken is dat hij mogelijk terugkeert als Anakin Skywalker, horen we daar wat meer over.

Lees ook: 'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt opmerkelijk verhaal

Obi-Wan Kenobi
In de Star Wars-films wordt Anakin Skywalker uiteindelijk Darth Vader en heeft hij het voorzien op zijn voormalig leermeester, Obi-Wan. Hij hoopt hem op te sporen en te kunnen doden, als wraak voor hun noodlottige duel op de planeet Mustafar. Dat lukte nooit, tot Obi-Wan Kenobi zichzelf aandiende op de Death Star en daar om het leven kwam.

Lees ook: Darth Vader zit in Obi-Wan Kenobi serie

Anakin schijnt in elk geval een rol te hebben in de serie en hij zou te zien zijn als Darth Vader. Nu stelt de site Express dat Hayden Christensen in meer sereis en zelfs in films te zien zou zijn voor streamingdienst Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen