'The Boys'-maker legt deze gruwelijke twist uit

'The Boys'-maker legt deze gruwelijke twist uit

Hoe zit het precies met Stormfront, de grote nieuwe schurk in dit nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 10 september 2020 om 07:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eric Kripke, de showrunner van Amazon-serie The Boys, legt de twist uit die we kregen in de derde aflevering van het derde seizoen. We waarschuwen je dus maar: Dit artikel bevat SPOILERS.
Het tweede seizoen van de hitserie stelde ons voor aan Stormfront. Zij leek eerst een fris perspectief voor de problematische houding van The Seven. Maar al snel bleek ze een vrouw die een heel andere oorsprong heeft.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten

Monsterlijke racist
Op het moment dat Stormfront een appartementencomplex aanvalt om daar Kenji, ofwel de Super Terrorist, aan te pakken, doodt ze iedereen die niet blank is. Vervolgens valt ze Kenji aan en noemt ze hem een “gele schurk”, waarop ze zijn nek breekt. Diens zusje Kimiko kijkt hulpeloos toe.

Lees ook: Bejubelde Superheldenserie 'The Boys' seizoen 2 verschijnt zeer binnenkort op Prime!

De twist heeft een reden; Stormfront blijkt namelijk een nazi. “We wilden het nationalisme en de white supremacy beweging reflecteren,” aldus Kripke. “We wilden ook laten zien dat haat niet zomaar opkomt met een groot neon-bord dat zegt ‘Hey, wij haten anderen’. Het ziet er juist behoorlijk aantrekkelijk uit, omdat ze weten hoe sociale media werken.”

Bron: SR

Lees meer over: The Boys, Stormfront, amazon, Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws