'The Walking Dead'-helden Carol en Daryl krijgen eigen serie

The Walking Dead-personages Carol en Daryl krijgen een spin-off van de moederserie.

Jim Pedd, 10 september 2020 om 11:29

The Walking Dead mag dan wel eindigen, dat vormt niet het einde van de franchise. Sterker nog: twee personages krijgen een heel eigen serie. Daryl Dixon en Carol Peletier krijgen een spin-off serie die in 2023 te zien zal zijn.
Voor de serie keren zowel Norman Reedus als Melissa McBride terug. Showrunner van de serie wordt Angela Kang en zij bedacht de boel samen met Chief Content Officer Scott Gimple.

Lees ook: 'The Walking Dead' stopt er straks op een speciale manier mee

Beide reageerden al
Allebei de acteurs debuteerden al in de derde aflevering van The Walking Dead in de serie en doen dus al jaren mee. “Ik heb het altijd geweldig gevonden om nauw met Norman samen te mogen werken tijdens al die seizoenen,” begon McBride. “In het spelen van Carol, maar ook het kijken van de serie, hebben Daryl en Carol mij altijd geïntrigeerd. Met name ook hoe zij zo snel een band vormden. Hun gedeelde geschiedenis is lang.” En die wil ze dan ook graag bekijken.

Lees ook: Bloederige foto 'The Walking Dead'-finale

Dat geldt ook voor Reedus: “De serie heeft mijn leven veranderd en echt iedereen die eraan meewerkt is familie voor mij. Ik ben dankbaar voor de liefde en steun van AMC en weet dat er nog veel meer te vertellen is.”

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Melissa McBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws