Laatste seizoen 'Lucifer' korter dan je zou willen

Laatste seizoen 'Lucifer' korter dan je zou willen

We hebben helaas slecht nieuws voor je: Lucifer stopt sneller dan we hadden gewild.

Jim Pedd, 10 september 2020 om 10:23

Het zesde seizoen van Lucifer wordt veel korter dan we hadden gedacht. De serie krijgt maar tien afleveringen in zijn laatste reeks. Eerder ging het gerucht dat het er mogelijk wel 17 zouden worden, zodat de serie van Netflix de magische grens van 100 afleveringen zou bereiken.
TV Line meldt nu dat de serie slechts tien afleveringen krijgt in het laatste seizoen. Dat is de helft van het vijfde seizoen en brengt de serie op een totaal van 93 afleveringen. Een woordvoerder van Netflix wilde niet reageren op het nieuws van TV Line.

Lees ook: 'Lucifer'-finale wordt heel snel opgenomen

Laatste seizoen
De productie van de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Lucifer gaat bijna verder. Op 24 september mag de productie hervat worden. Zodra de opnames van de seizoensfinale rond zijn, zal men beginnen met het zesde seizoen. Dat vormt ook echt het einde van de serie, na een verrassende vernieuwing.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Lucifer'

De serie was ooit op Fox te zien en eindigde daar na drie seizoenen. Toen pikte Netflix de boel op voor nog eens twee seizoenen en onlangs bleek ineens dat er nog ruimte was voor een zesde reeks.

Bron: TVLine

Lees meer over: Lucifer, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws