Disney+ voegde heel wat nieuwe series toe

Disney+ voegde heel wat nieuwe series toe

Een prima week voor de liefhebber van series als je kijkt naar de aantallen op Disney+.

Jim Pedd, 12 september 2020 om 13:17

Disney+ voegde maar liefst drie nieuwe series toe en een nieuwe aflevering van een serie deze week. Dat is daarmee echt een behoorlijk goede week voor de streamingdienst.
Laten we beginnen met de serie waarvan een nieuwe aflevering verscheen: One Day at Disney, aflevering 40. Daarin volgen we Alice Taylor die vertelt over haar werk bij StudioLAB. Niet slecht toch?

GROEN IN DE GROTE STAD: Deze serie is speciaal voor de kids. Daarin volgen we Cricket Groen, een deugniet en een optimistische knul die net naar de stad is verhuisd. Daar maakt hij de nodige avonturen mee!
GABBY DURAN DE ALIEN BABYSITTER: Gabby Duran heeft altijd het gevoel dat ze in de schaduw staat van haar gladgestreken, succesvolle moeder Dina, en pientere zusje Olivia. Maar Gabby krijgt een kans om te laten zien wat ze kan, als ze een buitenaards baantje krijgt als babysitter voor een groepje opstandige alienkinderen die ongezien op aarde wonen. Gabby is dapper en neemt geen blad voor de mond in haar poging om te bewijzen dat ze de beste oppas in het sterrenstelsel is.
EARTH TO NED: Van de Jim Henson Company. Een latenight-show met de alien-commandant Ned en zijn luitenant Cornelius, die hun aanval op de aarde afbliezen omdat ze helemaal verliefd werden op onze cultuur. Op de brug van hun ondergrondse ruimteschip ontvangen Ned en Cornelius de grootste rijkdom van onze planeet: celebs. Met de hulp van de kunstmatige intelligentie van het schip, genaamd B.E.T.I., en de destructieve Clods moet Ned zijn show wel geheimhouden voor zijn thuisplaneet, anders wacht hem de toorn van de Admiraal van de Intergalactische Vloot.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws