Zangeres Halsey geeft nieuwe slinger aan haar acteercarrière

Halsey speelde al eerder in 'A Star Is Born' en 'Saturday Night Live', maar pakt nu een hoofdrol

Door redactie, 15-09-2020 18:40

Halsey speelt samen met Sydney Sweeney in Jessica Goodman's verfilming van They Wish They Were Us, genaamd The Player's Table. Halsey gaat ook aan het werk als producent voor de serie.
Halsey en Sydney spelen allebei de hoofdrol in The Player's Table, wat een bewerking is van Jessica Goodmans bestseller They Wish They Were Us.

De debuutroman van de romanschrijver volgt Long Island-studente Jill Newman (gespeeld door Sydney) terwijl ze ontdekt wat er echt is gebeurd met haar beste vriendin, Shaila Arnold. Sheila is volgens Jill vermoord door Shaila's vriend, Graham Calloway.

Halsey speelt Rachel Calloway, een voormalig lid van het geheime genootschap 'The Players', die ervan overtuigd is dat haar broer, Graham, Shaila niet heeft vermoord.

Ondanks dat ze haar vriendschappen en toekomst in gevaar brengt, gaat Jill op onderzoek uit met Rachel om erachter te komen wat er in godsnaam is gebeurd op de avond dat Shaila werd vermoord.

The Player's Table is het officiële acteerdebuut van Halsey, los van een kleine cameo in A Star Is Born. Dit is niet de eerste keer dat Halsey en Sydney samenwerken. Sydney speelde in de muziekvideo Graveyard van de zangeres, die werd genomineerd voor een VMA.

Bron: Cosmopolitan

Lees meer over: Halsey, The Players Table, Sydney Sweeney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam