search

Ons nieuws van dinsdag 15 september 2020

'The Fresh Prince of Bel-Air'-landhuis geopend voor overnachting via Airbnb!
Series / Celebrity

'The Fresh Prince of Bel-Air'-landhuis geopend voor overnachting via Airbnb!

Ter ere van de reünie maken fans kans om voor één nacht prins van Bel-Air te zijn

Het platform Airbnb heeft in samenwerking met The Fresh Prince of Bel-Air aangekondigd dat het landhuis in de sitcom voor de eerste keer ooit open is voor bezoekers. Fans uit de omgeving van Los Angeles kunnen een verblijf van één nacht in het huis boeken met toegang tot de luxueuze vleugel ooit bewoond door het personage van Will Smith in de show.

Volgens de advertentie, geschreven vanuit het perspectief van Will, genieten gasten van "mijn slaapkamer (geweldig voor dutjes), een complete badkamer, het zwembad, een buitenlounge en de eetkamer kamer (natuurlijk geweldig om te eten)."

Er zijn ook andere extraatjes, zoals Air Jordans, toegang tot Will's kast, draaitafels en gratis maaltijden 'geserveerd op zilveren schalen'. Je wordt zelfs virtueel verwelkomd door DJ Jazzy Jeff en (op veilige afstand) de conciërge van het herenhuis.

Smith, die onlangs het 30-jarig jubileum van de show vierde, postte ook over deze bijzondere kans.

Bekijk op instagram


"OOOO!! Jullie denken allemaal dat we het @freshprince-huis moeten verhuren?? We zorgen ervoor dat het gebeurt met het team van @airbnb !! #FreshPrince30th", schrijft de acteur bij de foto van hem en Jazzy Jeff buiten het landhuis (die is ironisch genoeg niet in Bel Air, maar in het nabijgelegen Brentwood).

Lees ook: Eerste blik op terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'!

Eerder deelde Smith al foto's van de komende HBO Max-reünie van de sitcom en van een interview met Hubert. Janet Hubert speelde oorspronkelijk tante Vivian in de show.

Het gesprek van Hubert en Smith zal verschijnen tijdens de reünie, waar ook hun Fresh Prince-costars Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid en DJ Jazzy Jeff aan meedoen.

De special wordt omschreven als "een grappige en oprechte avond vol muziek, dans en speciale verrassingsgasten, ter ere van de serie die zes seizoenen en 148 afleveringen duurde".

Lees ook: Remake 'The Fresh Prince of Bel-Air' komt eraan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

De eerste trailer voor het volgende seizoen Trailer The Mandalorian staat unu online.

Eindelijk staat de eerste trailer voor het volgende seizoen van The Mandalorian online en deze kun je nu hieronder bekijken. De Star Wars-serie start eind oktober op de streamingdienst Disney+ en laat uiteraard zien hoe Mando's avontuur verdergaat!

In het nieuwe seizoen zien we hoe de Mandalorian (Pedro Pascal) en The Child hun reis vervolgen, waarbij ze vijanden en bondgenoten ontmoeten terwijl ze zich een weg banen door het gevaarlijke melkweg in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk.



Vanaf vrijdag 30 oktober staat het nieuwe seizoen online en de afleveringen zijn geregisseerd door grote namen als Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez.

Lees ook: 'The Mandalorian' maakt mogelijk tijdsprong in tweede seizoen

Nieuwe poster!
Hieronder zie je nog een nieuwe poster voor de serie waarin we uiteraard ook zien hoe de schurk Moff Gideon van Giancarlo Esposito jacht maakt op onze helden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Britse Koninklijke Familie niet blij met Netflix-deal
Series / Nieuws

Britse Koninklijke Familie niet blij met Netflix-deal

Voor de zoveelste keer fronsen de wenkbrauwen over een beslissing van Prins Harry en Meghan Markle...

Alles wat Prins Harry en Meghan Markle doen lijkt wel onder een vergrootglas te liggen. Ook hun recente deal met Netflix kan in Koninklijke kringen op weinig respect rekenen, in tegendeel...

Recent raakte bekend dat Meghan Markle en Prins Harry een overeenkomst hebben gesloten met streamingdienst Netflix voor een bedrag van een slordige 130 miljoen euro. Prima nieuws voor het koppel dat door het meerjarig contract kan rekenen op financiële onafhankelijkheid. Daar blijkt de Britse Koninklijke familie evenwel niet zo tevreden mee te zijn...

Ondergesneeuwd
Er zijn twee redenen waarom de Netflix-deal op ongenoegen stuit binnen de Koninklijke Familie. In eerste instantie zou dit het geval zijn omdat er een afspraak zou zijn gemaakt met Prins Harry en Meghan Markle dat ze gedurende één jaar zouden nadenken over een mogelijke terugkeer om hun taak als royals uit te voeren. Dat jaar is op vandaag nog niet voorbij en dus aanziet de Koninklijke Familie dit als een niet nagekomen afspraak.

Naast bovenstaande is er nog een tweede reden waarom de Netflix-deal een doorn in het oog is van de Koninklijke Familie. Zij vrezen namelijk dat de taken die worden gedaan door oudere leden van de familie evenals door Prins William en Kate Middleton ondergesneeuwd zullen geraken door de deal van Prins Harry en Meghan Markle...

Iets zegt ons dat zowel Meghan Markle als Prins Harry als Netflix niet echt wakker zullen liggen van de kritiek...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zangeres Halsey geeft nieuwe slinger aan haar acteercarrière
Series / Celebrity

Zangeres Halsey geeft nieuwe slinger aan haar acteercarrière

Halsey speelde al eerder in 'A Star Is Born' en 'Saturday Night Live', maar pakt nu een hoofdrol

Halsey speelt samen met Sydney Sweeney in Jessica Goodman's verfilming van They Wish They Were Us, genaamd The Player's Table. Halsey gaat ook aan het werk als producent voor de serie.

Halsey en Sydney spelen allebei de hoofdrol in The Player's Table, wat een bewerking is van Jessica Goodmans bestseller They Wish They Were Us.

De debuutroman van de romanschrijver volgt Long Island-studente Jill Newman (gespeeld door Sydney) terwijl ze ontdekt wat er echt is gebeurd met haar beste vriendin, Shaila Arnold. Sheila is volgens Jill vermoord door Shaila's vriend, Graham Calloway.

Halsey speelt Rachel Calloway, een voormalig lid van het geheime genootschap 'The Players', die ervan overtuigd is dat haar broer, Graham, Shaila niet heeft vermoord.

Ondanks dat ze haar vriendschappen en toekomst in gevaar brengt, gaat Jill op onderzoek uit met Rachel om erachter te komen wat er in godsnaam is gebeurd op de avond dat Shaila werd vermoord.

The Player's Table is het officiële acteerdebuut van Halsey, los van een kleine cameo in A Star Is Born. Dit is niet de eerste keer dat Halsey en Sydney samenwerken. Sydney speelde in de muziekvideo Graveyard van de zangeres, die werd genomineerd voor een VMA.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden 'The Falcon and the Winter Soldier'!
Series / Nieuws

Gave beelden 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Met onder meer de twee helden en het nieuwe personage US Agent.

Op dit moment worden de laatste opnames verricht voor de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier die mogelijk nog dit jaar op Disney+ moet verschijnen. Hieronder een aantal beelden, met zowel de helden als een belangrijk nieuw personage: U.S. Agent.

Als eerste een foto met daarop Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan. Op de foto zien we Mackie in zijn nieuwe pak.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' in de problemen

Bekijk op instagram


Hieronder zie je ook opnames van de set van de show. Tijdens de opnames zien we U.S. Agent, gespeeld door acteur Wyatt Russell, in een vechtscène met twee onbekende vermoedelijk vrouwelijke slechteriken. Het is wachten op een trailer en de verschijningsdatum!

US Agent Leaked Fight Scene from r/marvelstudios
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt deze Jedi Master een eigen 'Star Wars'-prequelserie?
Series / Nieuws

Krijgt deze Jedi Master een eigen 'Star Wars'-prequelserie?

Zien we de jonge versie van het personage van Samuel L. Jackson terug op Disney+?

Er zijn ondertussen meerdere Star Wars-series in ontwikkeling voor Disney+ en er zijn doorlopend geruchten dat bepaalde personages een eigen show krijgen. Het nieuwste gerucht is dat Mace Windu er een krijgt.

Naar verluidt zou het niet gaan om het verhaal van de oudere Jedi Master Mace Windu, maar juist een jonge Windu. Volgens scooper @DanielRPK zou de serie zich grotendeels moeten richten op zijn jonge jaren en daarvoor zou een nieuwe acteur aangetrokken moeten worden.

Samuel L. Jackson wel terug
De scooper meent dat er wel een rol zal zijn voor Jackson, zij het voor een beperkt aantal scènes.

Er is zelfs het bericht dat de plannen mogelijk uitmonden in een bioscoopfilm. Mochten we hierover niets meer horen, dan weet je dat dit een zoveelste gerucht is dat je met een flinke korrel zout had moeten nemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit frustreerde fans in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit frustreerde fans in 'The Walking Dead'

Tiende seizoen van The Walking Dead had voor de fans een vervelende frustrerende wending.

In de zombieserie The Walking Dead is zeker niet altijd alles wat het lijkt. Zo ook in het huidige tiende seizoen zat een flinke wending rond een bepaald personages. En dit was behoorlijk frustrerend voor de stripfans volgens een van de acteurs. Let op: SPOILERS!!

Tijdens seizoen tien van The Walking Dead blijkt dat het personage Dante een spion is van de Whisperer, iets dat niet voorkomt in de comics. Acteur Juan Javier Cardenas snapt dat de wending rond zijn personage frustrerend was.

Wending rond personage niet in comics
"Ik wist dat deze verandering rond het personage een schok zou zijn voor mensen," vertelde Cardenas aan Walking Dead BR. "Bij The Walking Dead heb je twee echt enthousiaste fangroepen: stripfans en horror- / sci-fi-fans. Toen ik zag wat het veroorzaakte en in sommige gevallen bepaalde fans frustreerde, nam ik het gewoon als een bevestiging van al het harde werk dat we hebben gestoken in het maken van het drama van Dante's verhaallijn."

Op 4 oktober wordt er een tijdelijke punt achter seizoen 10 gezet. In 2021 verschijnen zes "bonusafleveringen" voor het seizoen dat werd onderbroken door het zombiecoronavirus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' beantwoordt vragen rond schurk Godspeed
Series / Nieuws

'The Flash' beantwoordt vragen rond schurk Godspeed

Godspeed is de grote schurk van het zevende seizoen van The Flash.

Fans van The Flash zijn erg benieuwd hoe het zevende seizoen van de serie verder zal gaan. Het zesde liet namelijk wat vragen onbeantwoord, wat vooral kwam doordat de boel eerder stopte dan de bedoeling was.

Een van de meest interessante facetten van het zevende seizoen zal Godspeed zijn. Hij speelt sinds het vijfde seizoen van de serie incidenteel een rol. En heeft straks, belooft showrunner Eric Wallace, veel meer te doen. Er zijn nog wat mysteries te onthullen rond zijn identiteit.

Lees ook: Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse

Wie is Godspeed?
"Ik hou niet van spoilers. Maar laten we zeggen dat er een zekere speedster met een wit kostuum was, van wie er steeds weer klonen op kwamen dagen. Team Flash moet daarmee om zien te gaan, maar we hebben de echte man of vrouw nooit te pakken genomen. Laten we zeggen dat we dat mysterie mogelijk oplossen dit seizoen," aldus Wallace.

Lees ook: Het Arrowverse bestaat niet meer

In de comics debuteerde Godspeed in The Flash: Rebirth #1, waarin het personage Speedsters kon scheiden van hun connectie met de Speed Force. Dat maakt hem behoorlijk dodelijk, omdat de Speedsters dat bijna niet kunnen overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!
Series / Nieuws

Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

The Walking Dead-held Abraham Ford zal misschien terugkeren in een spin-off.

Michael Cudlitz is al enige tijd niet meer te zien in The Walking Dead. Zijn personage, Abraham Ford, overleefde een aanvaring met Negan en zijn knuppel Lucille namelijk niet. Maar een terugkeer lijkt nu wel mogelijk.

Cudlitz was in dertig afleveringen van The Walking Dead te zien als Abraham Ford. Hij speelde tussen 2014 en 2016 het personage, tot hij in de première van het zevende seizoen om het leven kwam. Maar de komst van de serie Tales of the Walking Dead maakt een terugkeer mogelijk volgens Cudlitz.

Lees ook: Slecht nieuws voor 'The Walking Dead'-fans van Negan

Terugkeer Abraham Ford
"De manier waarop zij verhalen vertellen is via flashbacks en oorsprongsverhalen," aldus Cudlitz. "En er zijn nog personages in de serie die heel goed met Abraham waren, en een geschiedenis met hem hadden. Daar zou veel meer mee gedaan kunnen worden."

Lees ook: Waarom 'The Walking Dead' stopt met seizoen 11

Onder die personages vallen de voormalige vriendin van Abraham, Rosita, en Eugene. Hij werd door een suïcidale Abraham gered in Houston, Texas, niet lang nadat de zombie-uitbraak begonnen was. Na de dood van zijn vrouw en twee kinderen, maakte Abraham het zijn levensmissie om Eugene naar Washington D.C. te brengen, denkende dat die een geneesmiddel zou kunnen bedenken.

Lees ook: Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

"Ze maken nu ook andere films die in de tijd bewegen, voorwaarts en terug, en ik geloof dat ze personages gaan koppelen die in de graphic novels niet per se aan elkaar gelinkt waren," ging de acteur verder. Is een terugkeer van Abraham Ford dan mogelijk? "Ik zou zeggen van wel, absoluut."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman & Lois' brengt nieuw Superman-kostuum
Series / Nieuws

'Superman & Lois' brengt nieuw Superman-kostuum

Superman & Lois brengt ons straks een nieuw kostuum voor onze favoriete superheld.

Het Arrowverse wordt in januari 2021 weer een stuk groter als we de serie Superman & Lois te zien krijgen. In die serie beleven Clark Kent, a.k.a. Superman, en Lois Lane, spannende avonturen. En we krijgen iets heel nieuws te zien

Het begint er namelijk op te lijken dat Superman een nieuw kostuum krijgt. Dat belooft showrunner Todd Helbing. "Het kostuum was natuurlijk niet bedoeld voor een complete serie. En ik denk dat met alles waar we het eerder over gehad hebben, Crisis on Infinite Earths ons een 'clean slate' gaf om mee te werken. Dus ja, er komt een nieuw kostuum voor Superman in deze serie."

Lees ook: 'Superman & Lois' geeft ons een eerste indruk met TV-trailer

Superman & lois
De serie Superman & Lois wordt geschreven door Todd Helbing en gebaseerd op de DC-personages van Jerry Siegel en Joe Shuster. De serie draait om 's werelds bekendste superheld en de beroemdste journalist van de comics, die omgaan met alle stress, druk en complexiteiten die komen kijken bij het werken als ouders in de hedendaagse maatschappij.

Lees ook: Volgende Arrowverse-crossover speelt zich hier af

Het is dus complex voor de twee, om kinderen op te moeten voeden! In januari 2021 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-makers willen een crossoveraflevering
Series / Nieuws

'Star Trek'-makers willen een crossoveraflevering

Straks zouden verschillende Star Trek-helden samen te zien moeten zijn in een serie.

Akiva Goldsman wil dolgraag een crossover zien tussen verschillende Star Trek-series. En dat moet dan het begin van heel wat meer vormen, als het aan hem ligt.

Goldsman is de maker van heel wat Star Trek-series voor CBS All Access. Hij werkt bijvoorbeeld aan Star Trek: Strange New Worlds, en aan animatieserie Star Trek: Lower Decks. Als het aan hem ligt, zien we straks een crossover tussen die twee series.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' stuurt naar gruwelijke lot Christopher Pike

Star Trek-crossover
"Ik wil er duidelijk over zijn, zonder dat ik iets verklap want dat valt onder de geheimhoudingsclausule in mijn contract, maar ik voer op dit moment natuurlijk al campagne voor een crossover-aflevering," aldus Goldsman.

Lees ook: Deze schurk terug in 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Die komt voort uit het feit dat actrice Rebecca Romijn, die terugkeert als Number One, getrouwd is met stemacteur Jerry O'Connell. Hij spreekt de stem van First Officer Jack Ransom in Lower Decks in, waarmee het echtpaar volgens Romijn thuis "continu aan het kijken is wie de beste 'number one' is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' seizoen 7 krijgt hedendaagse verhaallijn
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 7 krijgt hedendaagse verhaallijn

The Flash gaat in deze nieuwe reeks nadruk leggen op problemen in de maatschappij van nu.

The Flash vertelt in zijn zevende seizoen een verhaal dat geïnspireerd is op recente sociale problemen in de Verenigde Staten. Natuurlijk worden ook de verhaallijnen uit het vorige seizoen - dat vervroegd tot een einde kwam - opgelost, maar het nieuwe wordt dus een sociaal issue.

Dat vertelt showrunner Eric Wallace tijdens een interview met Entertainment Weekly. Volgens Wallace is de boel straks geïnspireerd op de huidige onrust in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld. Die hebben onder meer te maken met rassenongelijkheid en politiegeweld.

Lees ook: Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse

Zevende seizoen
"De verhaallijn van Joe heeft dit seizoen heel sterk te maken met veranderingen in de maatschappij die we in de wereld van nu zien. Maar met alles wat we elke dag weer moeten trotseren in 2020, heb ik het gevoel dat er hier een geweldige kans ligt, in een fantasyserie die voor het hele gezin gemaakt is, om op indirecte wijze commentaar te leveren op zaken die mensen meteen begrijpen. En dat op onderhoudende manier te doen," aldus Wallace.

Lees ook: Het Arrowverse bestaat niet meer

De serie zal volgend jaar weer terugkeren op The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit de schurk van 'The Umbrella Academy' seizoen 3?
Series / Nieuws

Is dit de schurk van 'The Umbrella Academy' seizoen 3?

Harlan zou zomaar eens de slechterik van het derde seizoen van de Netflix-serie kunnen zijn.

Mocht er een derde seizoen komen van The Umbrella Academy, dan weten we mogelijk al wie de slechterik gaat zijn. De Netflix-hit vertelt namelijk een tragisch verhaal voor een personage die straks mogelijk een schurk kan zijn.

In het tweede seizoen komt Vanya terecht in de jaren zestig en wordt ze aangereden door de moeder van Harlan. Ze mag een tijdlang bij hen blijven, tot ze haar geheugen terug heeft. Maar in de tussentijd verdrinkt Harlan bijna en redt Vanya hem. Om hem te redden, gaf ze hem mond-tot-mond beademing, waardoor hij wat van haar krachten kreeg.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' is absolute topscoorder

Harlan de schurk
Harlan kon gelukkig altijd op Vanya vertrouwen voor comfort en hulp, en was bang door zijn nieuwe krachten. Maar Vanya vertrekt in het tweede seizoen naar haar eigen tijd. Wellicht zou dat ertoe kunnen leiden dat de oudere Harlan straks een schurk is.

Hoe dat dan zit? De hulp was er in elk geval niet voor Harlan, die eigenlijk een behandeling nodig had. Zijn wrede vader en de nieuwe krachten die hij via Vanya kreeg, leidden ertoe dat Harlan geen hulp kreeg met het leren begrijpen van zijn krachten. Wat gevaarlijke consequenties tot gevolg zou kunnen hebben.

Lees ook: 'The Umbrella Academy': Hoe werken de krachten van Ben?

Leven met krachten
Vanya en Harlan zijn ongeveer hetzelfde opgegroeid. Allebei waren ze 'anders' en allebei werden ze ook echt zo behandeld. En beiden hadden ze een slechte relatie met hun vader. Bovendien hebben ze dezelfde krachten. Om die reden moet Harlan ineens leren met zijn nieuwe krachten.

Lees ook: Waarom Five in 'The Umbrella Academy' geen echte naam heeft

Harlan demonstreert in de laatste momenten van het tweede seizoen zijn krachten en dat klinkt niet hoopvol. Bovendien ziet het eruit alsof Harlan geen leuke knul meer is, waarmee hij misschien zomaar eens aan de slag kan gaan met het vernietigen van de Sparrow Academy en Vanya en haar broers en zussen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.