'The Mandalorian': Waarom ontbreken deze personages in de trailer?

Waarom missen Mandalorian-personages in de trailer

Waarom kregen we niks te zien van Boba Fett en van Ahsoka Tano in de trailer?

Jim Pedd, 17 september 2020 om 08:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste trailer voor The Mandalorian verscheen online. Maar je zal er geen teken van fanfavoriete personages Ahsoka Tano of Boba Fett in zien. Waarom missen zij in de beelden die zijn vrijgegeven?
In de trailer zien we een boel van het verhaal van het tweede seizoen van de serie. We krijgen onder meer te horen dat de Baby Yoda naar de Jedi gebracht moet worden. Maar dat waren ooit de grote vijanden van de Mandalorians, dus makkelijk is de keuze om Baby Yoda daarheen te brengen niet.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

Ahsoka Tano en Boba Fett
Het feit dat twee personages ontbreken in de trailer is redelijk eenvoudig te verklaren. Lucasfilm heeft namelijk nooit formeel bevestigt dat de twee in de serie te zien zullen zijn. De kans is groot dat men ervoor heeft gekozen dat allemaal geheim te houden om het succes dat voortkwam uit de onthulling van Baby Yoda, te herhalen.

Lees ook: 'The Mandalorian' maakt mogelijk tijdsprong in tweede seizoen

Ahsoka Tano en Boba Fett zullen in elk geval te zien zijn straks. Voor nu focust Disney zich echter vooral op Din Djarin en Baby Yoda, om te laten zien dat de twee sowieso aanwezig zijn en de serie dus in elk geval biedt waar fans zo blij van werden met het eerste seizoen.

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Lucasfilm, Trailer

Populair nieuws