search

Ons nieuws van donderdag 17 september 2020

Spannende Netflix-serie 'The Minions of Midas' verschijnt in november
Series / Nieuws

Spannende Netflix-serie 'The Minions of Midas' verschijnt in november

De nieuwe serie belooft een uitermate spannende psychologische thriller te worden...

Ben jij ook iemand die fan is van Spaanse series? In dat geval kijk je wellicht ook al uit naar de Spaanse reeks The Minions of Midas. Het belooft een spannende, psychologische thriller te worden die zich afspeelt in de Spaanse hoofdstad Madrid.

De nieuwe seriie The Minions of Midas of in het Spaans Los Favoritos de Midas belooft een zeer meeslepend en spannend verhaal te presenteren. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Jack London in het jaar 1901. Deze titel wordt internationaal door Netflix gehanteerd, behalve dan voor de Spaanstalige landen.

Chantage
De serie vertelt het verhaal van Victor Genovés, een succesvolle zakenman die op een dag een brief ontvangt met een wel erg opmerkelijke chantage. Wanneer Victor geen bedrag van 50 miljoen euro betaalt zullen de zogenaamde Midas-favorieten een willekeurige persoon doden op een door hun aangewezen locatie en datum. Deze moorden zullen blijven doorgaan tot Victor het verschuldigde bedrag heeft betaald.

De cast van Los Favoritos de Midas bestaat uit enkele bekende Spaanse acteurs en actrices. Het gaat hierbij niet alleen om Luis Tosar, maar ook om Willy Toledo, Marta Belmonte evenals Marta Minas en Carlos Blanco.

Deze gloednieuwe Spaanse Netflix-original is te bekijken op de streamingdienst vanaf 13 november.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke domper voor 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Flinke domper voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

De Marvel-serie wordt vertraagd en verschijnt waarschijnlijk pas ergens volgend jaar.

Het is nog zeer twijfelachtig of de Marvel-film Black Widow begin november in de bioscoopzalen verschijnt en vandaag werd duidelijk dat WandaVision als enige Marvel-serie in 2020 op Disney+ zal verschijnen. The Falcon and the Winter Soldier lijkt te zijn verplaatst naar 2021.

In een Amerikaanse promovideo voor de content die nog in 2020 op Disney+ verschijnt was wel WandaVision te zien, maar er was geen spoor te bekennen van The Falcon and the Winter Soldier die eigenlijk al in augustus zou debuteren.

Uiteraard kan er altijd nog aanvullend nieuws volgen, maar het lijkt nagenoeg zeker dat we de twee Avengers pas in 2021 hun avontuur in het Marvel Cinematic Universe zullen vervolgen.

Lees ook: Oude bekende terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Opnames vinden nu plaats
De opnames voor The Falcon and the Winter Soldier waren eerder dit jaar al bijna afgerond toen de coronacrisis deze stillegde. Slechts negen dagen was de cast en crew verwijderd van "It's a wrap." Nu vinden er alweer even opnames plaats, mogelijk ook met heel wat aanvullende wensen.

Lees ook: Gave beelden 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Nieuwe foto The Falcon
Hieronder zie je een nieuwe foto van Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie, in zijn nieuwe pak. De verwachting is dat dit personage komende jaren het schild van Captain America zal dragen in het Marvel Cinematic Universe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle grote regisseurs 'The Mandalorian' bekend
Series / Nieuws

Alle grote regisseurs 'The Mandalorian' bekend

Opnieuw zijn het grote regisseurs die de afleveringen van The Mandalorian hebben geregisseerd.

Eerder deze week verscheen de eerste trailer voor het volgende seizoen van The Mandalorian online en daarin waren een aantal gave beelden te zien. De acht nieuwe afleveringen zijn geregisseerd door een aantal opvallend grote namen uit Hollywood.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

De namen van de regisseurs van de nieuwe afleveringen van de Star Wars-serie The Mandalorian staan hieronder. Enkele van de namen waren ook betrokken bij het eerste seizoen.

- Jon Favreau
- Dave Filoni
- Bryce Dallas Howard
- Rick Famuyiwa
- Carl Weathers
- Peyton Reed
- Robert Rodriguez

Grote namen achter de schermen!
Favreau is de showrunner en heeft nu dus ook een aflevering geregisseerd. Filoni, Howard en Famuyima regisseerden ook afleveringen van het eerste seizoen en Weathers was te zien in seizoen één. Ant-Man regisseur Reed is een nieuwkomer, evenals Rodriguez die recent nog de film Alita: Battle Angel opleverde.

Lees ook: Gave foto's 'The Mandalorian' met vrouwelijke Mandalorian

Taika Waititi is dus niet terug achter de schermen, maar hij keert op den duur wel terug voor een Star Wars-film. Ook Deborah Chow is niet terug. Zij regisseert de miniserie rond Obi-Wan Kenobi, die over een tijdje op Disney+ moet verschijnen. The Mandalorian seizoen 2 start op vrijdag 30 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afronding 'Supernatural' krijgt humeurige poster
Series / Posters

Afronding 'Supernatural' krijgt humeurige poster

De serie Supernatural gaat binnenkort verder, zij het niet voor lang.

De fans van Supernatural zitten waarschijnlijk al klaar om de laatste afleveringen ooit te gaan kijken. Het wachten duurt nog tot 8 oktober als de laatste reeks afleveringen op The CW verschijnen.

Lees ook: Trailer 'Supernatural': het einde is nu echt in zicht!

Hieronder zie je een nieuw affiche voor die laatste afleveringen daarop zien we de vier hoofdrolspelers, met Jack (Alexander Calvert), Sam Winchester (Jared Padalecki), Castiel (Misha Collins) en Dean Winchester (Jensen Ackles). En ze kijken nou niet echt heel gelukkig. Wat zou het betekenen voor de afronding?

Lees ook: Droevig nieuws voor 'Supernatural'



Laatste afleveringen Supernatural
De bovennatuurlijke serie wordt met het vijftiende seizoen afgerond. "In wezen drukten we gewoon op een gigantische pauzeknop. We werkten gewoon aan onze voorlaatste aflevering en we waren zo dichtbij," zei acteur Ackles over de stilleggen van de productie eerder dit jaar. Binnenkort gaat de show dus weer verder!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel: Marvels 'Wandavision' verschijnt in 2020!
Series / Nieuws

Officieel: Marvels 'Wandavision' verschijnt in 2020!

De Marvel-serie Wandavision trapt de reeks MCU-series af op streamingdienst Disney+.

Eindelijk is er meer duidelijkheid over welke serie als eerste het Marvel Cinematic Universe uitbreidt op Disney+. Het wordt namelijk niet The Falcon and the Winter Soldier, maar WandaVision die oorspronkelijk als tweede serie te zien had moeten zijn.

Op dit moment worden de laatste opnames verricht voor The Falcon and the Winter Soldier en klaarblijkelijk zijn de opnames voor WandaVision al afgerond. In een nieuwe promovideo voor Disney+ wordt duidelijk dat deze dan ook de eerste is die zal verschijnen.



WandaVision: na Avengers: Endgame
In de superheldenserie WandaVision van Marvel Studios zien we meer over de personages Scarlet Witch en Vision en zijn er rollen voor Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Teyonah Parris, Kathryn Hahn, Kat Dennings en Randall Park.

Lees ook: Opvallende nieuwe personages uit 'WandaVision' in 'Doctor Strange 2'?

De serie speelt zich af na de film Avengers: Endgame en laat zien hoe Wanda Maximoff / Scarlet Witch erachter komt dat de dingen niet zijn zoals ze lijken, aangezien ze met Vision het ideale leven leidt in een woonwijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' brengt ons een uur durende special!
Series / Video/clip/featurette

'South Park' brengt ons een uur durende special!

South Park keert terug met iets unieks voor de franchise van Comedy Central!

De serie South Park keert terug op televisie. En doet dat met een uurlange speciale aflevering waarin we zien hoe de kids omgaan met een pandemie.

Het coronavirus komt dus ook naar het desolate stadje South Park en brengt een special met zich mee. Die is op 30 september te zien op Comedy Central en draait in zijn geheel om het coronavirus en alle chaos die daaruit voort is gekomen.

Lees ook: Binnenkort zijn (bijna) alle seizoenen van 'South Park' te bingen!

Langste aflevering ooit
Het wordt de langste aflevering ooit in de geschiedenis van de televisieserie. South Park heeft nog nooit eerder een aflevering uitgebracht die langer dan 30 minuten duurde. Wel kwamen er regelmatig afleveringen uit die in meerdere delen uitgebracht werden en op die manier langer duurden.

Lees ook: 'South Park' schrapt vijf afleveringen na kritiek

Hoe dan ook zien we in een mooie nieuwe promo dat South Park de pandemie op de hak neemt. Het coronavirus treft iedereen en dus ook de inwoners van het kleine stadje in Colorado. En daar is vooral Cartman een moeilijke...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian': Waarom ontbreken deze personages in de trailer?
Series / Nieuws

'The Mandalorian': Waarom ontbreken deze personages in de trailer?

Waarom kregen we niks te zien van Boba Fett en van Ahsoka Tano in de trailer?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste trailer voor The Mandalorian verscheen online. Maar je zal er geen teken van fanfavoriete personages Ahsoka Tano of Boba Fett in zien. Waarom missen zij in de beelden die zijn vrijgegeven?

In de trailer zien we een boel van het verhaal van het tweede seizoen van de serie. We krijgen onder meer te horen dat de Baby Yoda naar de Jedi gebracht moet worden. Maar dat waren ooit de grote vijanden van de Mandalorians, dus makkelijk is de keuze om Baby Yoda daarheen te brengen niet.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

Ahsoka Tano en Boba Fett
Het feit dat twee personages ontbreken in de trailer is redelijk eenvoudig te verklaren. Lucasfilm heeft namelijk nooit formeel bevestigt dat de twee in de serie te zien zullen zijn. De kans is groot dat men ervoor heeft gekozen dat allemaal geheim te houden om het succes dat voortkwam uit de onthulling van Baby Yoda, te herhalen.

Lees ook: 'The Mandalorian' maakt mogelijk tijdsprong in tweede seizoen

Ahsoka Tano en Boba Fett zullen in elk geval te zien zijn straks. Voor nu focust Disney zich echter vooral op Din Djarin en Baby Yoda, om te laten zien dat de twee sowieso aanwezig zijn en de serie dus in elk geval biedt waar fans zo blij van werden met het eerste seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Y: The Last Man' komt er na meerdere valse starten dan eindelijk
Series / Nieuws

'Y: The Last Man' komt er na meerdere valse starten dan eindelijk

Y: The Last Man heeft er nogal lang over gedaan om er te komen, en nu wordt het werkelijkheid.

Y: The Last Man gaat begin 2021 dan eindelijk van start met de opnames. Na een hele rits aan valse starts, lijkt de serie nu eindelijk echt gemaakt te worden.

De boel wordt straks gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian K. Vaughn en Pia Guerra en werd gedurende zes jaar gepubliceerd. De boel kreeg 10 volumes en drie awards om dat succes te vieren. Volgens Syfywire slaagt FX er nu eindelijk in om te beginnen met de opnames.

Lees ook: 'Y: The Last Man' en 'American Horror Stories' komen niet naar FX

Y: The Last Man
Na jaren ontwikkeling kwam de serie in 2018 eindelijk tot een pilot. Maar die beviel niet, waarna de showrunner weggestuurd werd, de beoogd hoofdrolspeler vertrok en dierenrechtenorganisatie PETA de productie beschuldigde van dierenmishandeling.

Lees ook: Post-apocalyptische serie 'Y: The Last Man' geeft eindelijk weer teken van leven

De hoop van FX is dat het nu eindelijk beter zal gaan. De serie speelt zich af in een wereld waarin alle mannelijke wezens op de planeet dood gaan. Enkel de jonge man Yorick leeft nog, samen met zijn aapje Ampersand. Hij moet in een gevaarlijke nieuwe wereld zien te achterhalen wat er aan de hand is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural' kan zomaar eens terugkeren
Series / Nieuws

'Supernatural' kan zomaar eens terugkeren

Een terugkeer over een jaar of vijf moet prima kunnen, denkt acteur Jensen Ackles.

De serie Supernatural is na vijftien seizoenen en 320 afleveringen bijna voorbij. Vorige week werden de opnames van de laatste aflevering afgerond en in november is deze dan eindelijk te zien.

Nu de boel klaar is, gaan de twee hoofdrolspelers verder met hun carrière. Toch weet acteur Jensen Ackles nu al dat hij een terugkeer eventueel wel ziet zitten.

Lees ook: Droevig nieuws voor 'Supernatural'

Laatste seizoen
"Nou ja, voorlopig gaat dit niet gebeuren. Dat schip is allang gepasseerd, want dit is het laatste seizoen van Supernatural. Jared [Padalecki] heeft al een nieuwe serie op komst, en ik heb ook wat kolen in het vuur liggen. Dus we gaan dit afronden en doen het eer aan," aldus Ackles.

Lees ook: Trailer 'Supernatural': het einde is nu echt in zicht!

Maar: "Ik heb altijd gedacht dat als er een mogelijkheid bestaat dat we over een jaar of vijf een telefoontje krijgen en ze van ons vragen of we eventueel weer terug willen keren voor een streamingdienst en een aflevering of zes willen maken, dan kan dat prima. Het voelt niet alsof dit het definitieve afscheid is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen