Gave foto's 'The Mandalorian' met vrouwelijke Mandalorian

Gave foto's 'The Mandalorian'!

Gisteren was er de trailer en nu hebben we een aantal mooie foto's uit de Star Wars-serie.

Bram de Groot, 16 september 2020 om 15:24

Gisteren verscheen dan eindelijk de eerste trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian. In die beelden zagen we veel Din Djarin / The Mandalorian (Pedro Pascal) en The Child / Baby Yoda, maar er waren ook een aantal onthullingen en gave beelden.
Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

Hieronder zie je een reeks foto's uit die trailer die officieel door Lucasfilm zijn verspreid. Ondanks dat er wat teleurstelling was bij de fans dat we niet de mogelijk te verschijnen nieuwe personages Ahsoka Tano, Boba Fett, Sabine Wren en Captain Rex zagen, lijken onderstaande foto's toch één van hen te onthullen.

Sasha Banks als Sabine Wren?
Op een van onderstaande foto's zien we een vrouw in een pak met een enorme hoodie en het zou zomaar kunnen dat dit WWE-ster Sasha Banks is als het Star Wars Rebels personage Sabine Wren. Dit is overigens nog niet bevestigd en mogelijk teveel een wens van de gedachte bij de die-hard detailzoekers.Hieronder ook de andere foto's die een mooie blik geven op het tweede seizoen van The Mandalorian. Deze start op 30 oktober en er worden uiteindelijk acht afleveringen online gezet.
Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws