search
'Stranger Things'-ster over het plot

'Stranger Things'-ster over het plot

Acteur David Harbour wist al vanaf het begin dat Hopper het niet zou halen.

Jim Pedd
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het derde seizoen van Stranger Things omvatte een belangrijke twist. We zagen hoe Hopper, gespeeld door David Harbour, het niet overleefde. Maar de teaser voor het vierde seizoen liet zien dat Hopper zeker niet dood is.

David Harbour vertelde tijdens een interview dat zijn personage terug zal keren. De sterren van de serie doen vaak dat het allemaal maar onzeker is en dat ze van niets weten, maar dat klopt dus niet helemaal. Hij vindt ook dat zijn personage net Gandalf is.

Lees ook: ''Stranger Things'-kids worden teveel geseksualiseerd'

Allang bekend
"Ik wist het. We wisten het. We hadden het erover. Maar ik wilde gewoon dat iedereen de fantasie kon houden. En het is een heel vreemde positie waar we in verkeren, met zo veel media en iedereen die het erover wil hebben met je," aldus Harbour.

Lees ook: 'Stranger Things'-opnamestart in de problemen?

"Ik kan heel goed overweg met de Duffer-broers en ik weet waar het verhaal heen gaat. Ik weet het al vanaf het begin van de serie. En ik vind dat ook geweldig aan dit verhaal. Je zal kunnen kijken naar het eerste seizoen en weet dan dat bepaalde dingen die daarin gebeuren van invloed zijn op een later seizoen."

Aanbevolen artikelen