search
'Stranger Things'-opnamestart in de problemen?
Series / Nieuws

'Stranger Things'-opnamestart in de problemen?

Mogelijk gaat Netflix het niet halen om de serie in de loop van september verder op te nemen.

Stranger Things-ster Maya Hawke zegt dat het vierde seizoen mogelijk toch iets meer vertraging oploopt dan eerder gedacht werd. De opnames moesten in september beginnen, maar dat lijkt niet gehaald te worden.

De opnames begonnen in februari 2020, maar werden stilgelegd vanwege het coronavirus. In September hadden de camera's weer moeten draaien, maar dat lijkt nu niet te gaan gebeuren. Hawke vertelde aan AP Enterainment dat "het ontzettend waarschijnlijk" leek dat de opnames zouden beginnen in september. Maar ondertussen komt het meer neer op een "we zullen zien".

Lees ook: 'Stranger Things' biedt fans interactieve ervaring

Vierde seizoen
Stranger Things eindigt niet met het vierde seizoen, waar het eerder wel op leek. Makers Matt en Ross Duffer kregen naar eigen zeggen dankzij het coronavirus de kans om goed na te denken over waar het heen zou moeten met hun serie. Dat deed hen realiseren dat ze voor het verhaal iets meer nodig hebben dan alleen het vierde seizoen.

Lees ook: 'Stranger Things' gaat langer door dan je denkt

En dus komt er waarschijnlijk nog een vijfde reeks van de serie. Daarin volgen we Eleven en haar vriendjes in hun strijd tegen de Mind Flayer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen