'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk

'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk

De harde superheldenserie van Amazon Prime Video maakt de bioscoopversie van Justice League belachelijk.

Bram de Groot, 21 september 2020 om 16:21

Recent startte op Amazon Prime Video het tweede seizoen van de superheldenfilm The Boys. Dit seizoen werd net als het eerste seizoen sterk ontvangen, en misschien wel sterker. De fans van het genre hebben zich waarschijnlijk kunnen vermaken met de recent verschenen vijfde aflevering.
Mocht je nog echt verrast willen worden en dit zien als een SPOILER dan moet je uiteraard niet verder lezen. In de aflevering "We Gotta Go Now" zit namelijk een niet zo subtiele verwijzing naar de film Justice League uit 2017.

Stook naar Joss Whedon[/i]
Tijdens een scène in de aflevering zien we hoe het personage Queen Maeve niet blij is met de wijze waarop "Dawn of The Seven" wordt opgenomen en ze doet haar beklag bij Homelander. Dan zegt ze onder meer "those Joss rewrites really sing, huh?"

[b]Lees ook: Acteur viert ontvangst 'The Boys' seizoen 2 met 98 tomaten


Dit is uiteraard een verwijzing naar het gedoe rond het werk dat Joss Whedon afleverde hij het afronden van de film. Dit deed hij overigens in opdracht van Warner Bros. De studio wilde onder meer een luchtigere film én een film van maximaal twee uur.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten


Bron: comicbookmovie

Lees meer over: The Boys, Aya Cash, Amazon, Stormfront, Giancarlo Esposito

Populair nieuws