search
'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!

'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!

Wie niet genoeg kan krijgen van de bloedmooie 'Riverdale'-vrouwen kan ze nu gaan volgen op TikTok...

Geoffrey Ketels
Kan jij ook al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van Riverdale gaat verschijnen? In afwachting daarvan houden de drie Riverdale-dames je graag zoet met enkele leuke video's op TikTok!

Het spreekt voor zich dat de cast ook buiten de opnames heel wat tijd doorbrengt met elkaar. Dat geldt niet in het minst voor de drie mooiste dames van Riverdale, namelijk Betty Cooper (gespeeld door Lili Reinhart), Veronica Lodge (Camila Mendes) en Cheryl Blossom (gespeeld door Madelaine Petsch). Zij hebben gesloten om deze tijd goed te gebruiken en er leuke filmpjes in op te nemen die ze delen met hun fans via TikTok.

Lees ook: Drama: Zwangere Vanessa Morgan (Riverdale) gaat scheiden

Lamila Petschart
Het drietal noemt zich Lamila Petschart. Zij kozen er voor om een TikTok-account aan te maken onder de naam @blondebrunetteredhead. De voorbije dagen werden er door het drietal reeds verschillende leuke video's gepost. Zo werd er onder meer een video opgenomen waarin de actrices een koptelefoon dragen met harde muziek en moeten proberen liplezen. Ook de dansmoves van de dames worden massaal gedeeld via TikTok.

Klik hier om de Riverdale-dames te volgen op TikTok.

Het is nog niet bekend wanneer we het volgende seizoen van Riverdale mogen verwachten.

Lees ook: 'Riverdale' onthult nieuw lot voor Archie

Aanbevolen artikelen