search
Drama: Zwangere Vanessa Morgan (Riverdale) gaat scheiden
Series / Celebrity

Drama: Zwangere Vanessa Morgan (Riverdale) gaat scheiden

Daags nadat de actrice bekendmaakte dat ze zwanger is van een jongetje wordt bekend dat ze gaat scheiden...

Geoffrey Ketels
Riverdale-actrice Vanessa Morgan maakt behoorlijk roerige tijden mee. Slechts daags nadat de actrice bekendmaakte dat ze in januari moet bevallen van een jongetje blijkt nu dat ze gaat scheiden van haar man (en dus de toekomstige vader van haar kind).

De scheiding komt erg onverwacht, niet in het minst omdat de twee nog maar zeven maanden geleden in het huwelijksbootje stapten. Het blije nieuws dat op 24 juli de wereld in werd gestuurd bleek dan ook de kers op de taart te zullen worden, maar niets blijkt minder waar te zijn. Al in juni zou het koppel in alle stilte de scheiding hebben aangevraagd. Het zou Kopech zijn die het verzoek tot scheiding zou hebben ingediend.

Wel de vader
In een reactie heeft de woordvoerder van de 28-jarige Morgan het nieuws bevestigd. Zij heeft er ook meteen bij aangegeven dat Kopech wel degelijk de vader is van Morgan's nog ongeboren kind. De twee waren sinds het jaar 2018 een koppel en stapten in januari van dit jaar in het huwelijksbootje.

Het nieuws over de scheiding komt voor velen misschien als een donderslag bij heldere hemel, maar helemaal onverwachts is ze toch ook weer niet. Het viel eerder namelijk al op dat de actrice Kopech niet vermelde in haar aankondiging. Via Instagram deelde ze dan ook uitsluitend foto's van haar gender reveal-feest, de zwangerschapstesten evenals een echo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen