Hoofdrolspelers op foto's 'The Flash'

Hoofdrolspelers op foto's The Flash

Ontmoet de hoofdpersonen van de nieuwe DC-serie.

Jim Pedd, 18 september 2014 om 11:07

Er is een hele reeks foto’s vrijgegeven van de hoofdrolspelers in DC-serie The Flash. Op de foto’s, die je hieronder kunt bekijken, staan de hoofdrolspelers in het kloffie van hun personage. Op volgorde van de foto’s, tref je aan: Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Tom Cavanagh (Harrison Wells), Jesse L. Martin (Joe West) en Rick Cosnett (Eddie Thawne).


In de serie krijgt Barry Allen door een ongeluk superkrachten. In het begin is hij daar blij mee, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel – zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden… The Flash!

Lees meer over: The flash, fotos, promo, afbeeldingen, dc, dc comics, the cw, grant gustin, Candice patton, carlos valdes, Danielle panabaker, tom Cavanagh, jesse l martin, rick cosnett

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws