search

Ons nieuws van donderdag 18 september 2014

Gewelddadige eerste clip 'Gotham'
Series / Video/clip/featurette

Gewelddadige eerste clip 'Gotham'

En mogelijk komt in de toekomst Killer Croc naar de serie.



Komende maandag gaat op Fox de eerste aflevering van wat een hitserie moet worden in première: Gotham. Speciaal daarvoor is bovenstaande clip vrijgegeven. Het is de eerste clip die we te zien krijgen en deze geeft meteen een goed beeld van de sfeer die we mogen verwachten. Daarnaast krijgen we een introductie in Oswald Cobblepot (Robin Lord Taylor), die in de toekomst The Penguin zal worden. Naast bovenstaande clip, hebben we verder nog wat citaten van showrunner Bruno Heller over wat voor slechteriken we mogen verwachten in de serie én er is een synopsis voor aflevering drie, The Balloonman.

Eerst echter de woorden van Bruno Heller. Hij sprak met Female First over de slechteriken van de serie en onthulde dat de slechteriken die in de serie voorkomen in de werkelijkheid geworteld moeten zijn. "We zoeken personages die in de echte wereld van Gotham leven, in tegenstelling tot de meer bovennatuurlijke wereld van Metropolis. Het gaat niet om superkrachten, maar om een superwilskracht, zou je kunnen zeggen. We willen dus de personages die interessant zijn als mensen, niet om hun kracht of hun kostuum."

Toch wil men ook gewaagde keuzes maken: "Er zijn absoluut een aantal personages die moeilijk te vertalen zijn naar het kleine scherm. Denk maar aan die krokodillenman, hij is een moeilijke. Maar wie weet zullen we hem ook wel tonen…"

Tot slot nog een synopsis van de derde aflevering van de serie, die op 6 oktober te zien is in de Verenigde Staten. "Detectives Gordon en Bullock sporen een moordenaar op die corrupte burgers van Gotham vermoordt door hen aan weerballonnen vast te binden. Ondertussen keert Oswald Cobblepot terug naar Gotham en krijgt hij een baan vlak bij een invloedrijke persoon in de onderwereld."

Rollen in Gotham worden gespeeld door Ben McKenzie (Detective James Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot/The Penguin), Erin Richards (Barbara Kean), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle/de toekomstige Catwoman), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Cory Michael Smith (Edward Nygma/de toekomstige Riddler), Victoria Cartagena (Renee Montoya), Andrew Stewart Jones (Crispus Allen) en John Doman (Carmine Falcone).

Verder zijn er in deze aflevering gastrollen voor Dan Bakkedahl (Davis Lamond), James Colby (Lt. Bill Cranston), David Zayas (Maroni), Jack Koenig (Arnold Danzer) en Clark Middleton (Gerrick).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Freaky nieuwe poster 'American Horror Story: Freak Show'
Series / Posters

Freaky nieuwe poster 'American Horror Story: Freak Show'

Aan enge taferelen geen tekort in de FX-serie.

FX verblijdt ons vandaag met een freaky nieuwe poster van de succesvolle FX-serie American Horror Story: Freak Show. Scroll verder om de poster te bekijken!

Het vierde seizoen van American Horror Story, draait om de laatste Amerikaanse 'freak show', dat gevestigd was in het Florida van de jaren '50. Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett, Frances Conroy en Bates keren allen terug. Michael Chiklis en Patti LaBelle zijn andere nieuwe toevoegingen aan de cast. Onlangs werd ook aangekondigd dat Matt Bomer (White Collar, Magic Mike) een rol zal spelen in het nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrow is er klaar voor op officiële poster 'Arrow' seizoen 3
Series / Nieuws

Arrow is er klaar voor op officiële poster 'Arrow' seizoen 3

Daarnaast zien we vier andere personages op het affiche.

The CW heeft een nieuwe poster vrijgegeven ter promotie van het derde seizoen van Arrow. Je kunt de poster hieronder bekijken!

De eerste aflevering van het derde seizoen, dat op 8 oktober van start gaat, draagt de titel 'The Calm' en wordt als volgt omschreven:

In de nasleep van zijn overwinning in het vorige seizoen, is Arrow in seizoen 3 op het punt dat hij door de inwoners van Starling wordt beschouwd als een held. De misdaad is afgenomen, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance ziet zelf af van de Anti-Vigilante Task Force. Oliver denkt nu eindelijk een rustig privé-leven te kunnen leiden en begint te daten met Felicity. Zodra Oliver zijn focus echter op andere dingen dan misdaadbestrijding richt, verschijnt er een nieuwe schurk ten tonele. Oliver beseft zo dat hij nooit echt Oliver Queen zal zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft.

De hoofdrollen in Arrow worden gespeeld door Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Colton Haynes, Willa Holland, Paul Blackthorne en John Barrowman.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspelers op foto's 'The Flash'
Series / Foto's

Hoofdrolspelers op foto's 'The Flash'

Ontmoet de hoofdpersonen van de nieuwe DC-serie.

Er is een hele reeks foto's vrijgegeven van de hoofdrolspelers in DC-serie The Flash. Op de foto's, die je hieronder kunt bekijken, staan de hoofdrolspelers in het kloffie van hun personage. Op volgorde van de foto's, tref je aan: Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Tom Cavanagh (Harrison Wells), Jesse L. Martin (Joe West) en Rick Cosnett (Eddie Thawne).















In de serie krijgt Barry Allen door een ongeluk superkrachten. In het begin is hij daar blij mee, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel "“ zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden… The Flash!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo seizoen 8 'The Big Bang Theory'
Series / Trailer

Promo seizoen 8 'The Big Bang Theory'

In de promo keer Sheldon terug naar huis. Met hilarische gevolgen!



Na lang dralen zijn begin augustus de opnames van het achtste seizoen van The Big Bang Theory van start gegaan. Nu is de eerste promo voor dat seizoen vrijgegeven en zien we hoe Sheldon terugkeert naar huis. Dat levert uiteraard weer een grappig moment op, dat je hierboven kunt bekijken.

Vanzelfsprekend keren alle hoofdrolspelers weer terug: Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Kunal Nayyar en Simon Helberg. Het achtste seizoen van The Big Bang Theory zal 24 afleveringen tellen en op 22 september op CBS van start gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James D'Arcy is Jarvis in 'Agent Carter'
Series / Nieuws

James D'Arcy is Jarvis in 'Agent Carter'

De inspiratiebron voor de kunstmatige intelligentie van Tony Stark.

Marvel's Agent Carter heeft weer een nieuw castlid gevonden. James D'Arcy heeft getekend om de rol van Edwin Jarvis te spelen. Hij is de loyale butler van Howard Stark en dient als inspiratiebron voor Tony Stark's (Robert Downey Jr.) kunstmatige intelligentie J.A.R.V.I.S., waarvan hij in de Iron Man-franchise gebruik maakt.

In de films die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe wordt de stem van J.A.R.V.I.S. ingesproken door Paul Bettany en de verwachting van sommigen was dat hij voor deze serie de rol zou spelen. In de film Avengers: Age of Ultron speelt Bettany overigens Vision, een robot gemaakt door de slechterik Ultron.

In deze serie speelt Hayley Atwell de rol van Agent Carter. Zij moet weer een nieuw doel in het leven vinden, nu haar grote liefde Steve Rogers verdwenen is. Dat doet ze terwijl ze werkt voor de S.S.R., een voorloper van S.H.I.E.L.D. Naast Atwell spelen ook Chad Michael Murray en Dominic Cooper rollen in de serie.

Agent Carter gaat in januari in première in de Verenigde Staten. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.