Nieuw op Netflix: De spannende thrillerserie 'Good Morning Verônica'

Nieuw op Netflix: 'Good Morning Verônica' S1

De gloednieuwe thrillerserie van Braziliaanse bodem belooft alvast erg spannend te worden...

Geoffrey Ketels, 30 september 2020 om 14:01

Morgen, donderdag 1 oktober 2020 verschijnt op Netflix het eerste seizoen van de nieuwe, spannende thrillerserie Good Morning, Verônica. Er wordt bijzonder veel van deze nieuwe serie van Braziliaanse bodem verwacht.
Deze gloednieuwe serie vertelt het verhaal van de bediende Verônica. Zij heeft ook een job bij de politie, maar daar blijkt lang niet alles even vlekkeloos te verlopen, in tegendeel. Op het ogenblik dat Verônica getuige is van een zelfmoord wordt haar hele leven overhoop gehaald. Wanneer ze vervolgens op onderzoek uitgaat komt ze in aanraking met een gevaarlijke seriemoordenaar. Niet alleen brengt ze met haar onderzoek zichzelf in gevaar, maar ook haar familie.

Puntje van je stoel
Good Morning, Verônica belooft een absolute topper te worden die je meermaals op het puntje van je stoel zal zetten. Mannen hebben nog een extra goede reden om naar deze serie te kijken, want het personage van Verônica wordt gespeeld door niemand minder dan Taína Müller!

Niet alleen is Müller een gewaardeerde actrice, daarnaast is ze ook al meer dan tien jaar model. Ze duikt vooral op in Braziliaanse series. Verder bestaat de cast uit namen zoals Eduardo Moscovis en Camila Morgado.

Wil je alvast een voorsmaakje van deze gloednieuwe serie? Dat kan met de onderstaande trailer. Verder is het eerste seizoen dus vanaf morgen, donderdag 1 oktober te bekijken op Netflix!


Lees meer over: Good Morning Veronica, serie, series, Netflix, thrillerserie

Populair nieuws