search

Ons nieuws van woensdag 30 september 2020

Nieuw op Netflix: De feel good rom com 'Emily in Paris'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De feel good rom com 'Emily in Paris'

De hoofdrol in deze nieuwe serie is weggelegd voor actrice Lily Collins...

Op vrijdag 2 oktober verschijnt op Netflix de romantische, komische serie Emily in Paris. Actrice Lily Collins speelt de hoofdrol in de reeks.

Emily in Paris vertelt het verhaal van Emily, een enthousiaste twintiger die in het Amerikaanse Chicago aan de slag was als marketing director. Geheel onverwachts krijgt ze haar droomjob aangeboden wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt wordt overgenomen door een onderneming uit Frankrijk. Dit zorgt er voor dat Emily haar koffers mag pakken om te verhuizen naar de Franse lichtstad Parijs. Haar nieuwe leven blijkt echter niet helemaal zonder slag of stoot te verlopen...

Sex and the City
Voor Emily in Paris geldt dat ze beschikt over verschillende connecties met Sex and the City. Niet alleen is de serie bedacht door Darren Star, daarnaast zullen vrouwelijke kijkers ook ongetwijfeld de prachtige outfits opmerken. Deze outfits komen van de hand van Patricia Field die (hoe kan je het raden) dus ook betrokken was bij Sex and the City.

Wil je graag alvast een eerste blik kunnen werpen op deze gloednieuwe, komische, romantische serie? Dat is mogelijk door de onderstaande trailer te bekijken. Wie meteen de volledige reeks wil bekijken kan daarvoor vanaf vrijdag 2 oktober 2020 terecht op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie
Series / Nieuws

Nieuwe aflevering 'The Boys' bevat een 'Lord of the Rings'-reünie

Via zijn Instagram hint Urban naar een soort van vader-zoon hereniging!

Het tweede seizoen van The Boys werd eerder deze maand beschikbaar gesteld door Amazon Prime Video, en bleek een nog grotere hit dan het verfrissende eerste seizoen. Er komen echter nog twee afleveringen, en die zullen de nodige verrassingen bevatten!

Lees ook: 'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Een van die verrassingen is nu prijsgegeven door hoofdrolspeler Karl Urban. Via zij Instagram-account deelde hij namelijk het nieuws dat hij in een van de volgende afleveringen wordt herenigd met John Noble, naast wie hij te zien was in Peter Jacksons 'Lord of the Rings'-trilogie. Noble speelt Sam Butcher, de vader van Urbans Billy Butcher. Je kunt de post van Urban hieronder bekijken!

Derde seizoen op komst
Door het succes van The Boys is een derde seizoen al zeker. Bedenker Eric Kripke gaf onlangs nog aan dat er hard wordt gewerkt aan het script:

Alle schrijvers werken momenteel samen in de (virtuele) schrijverskamer om een nieuw verhaal samen te stellen. De wereld heeft ons helaas meer dan genoeg materiaal gegeven om te gebruiken. We hopen begin 2021 te starten met de opnames, maar alles hangt natuurlijk af van een microscopisch virus."

Lees ook: 'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clint Eastwood-klassieker 'A Fistful of Dollars' wordt een serie
Series / Nieuws

Clint Eastwood-klassieker 'A Fistful of Dollars' wordt een serie

De iconische western wordt in een nieuw jasje gestoken door Game of Thrones-scenarist Bryan Cogman.

Sergio Leone's iconische spaghetti-western A Fistful of Dollars, een film die zelf een remake was van Akira Kurosawa's samurai-epos Yojimbo, wordt gebruikt als basis voor een nieuwe tv-serie.

Het project wordt ontwikkeld door Mark Gordon Pictures, dat de rechten van beide eerder genoemde films heeft weten te bemachtigen. Met A Fistful of Dollars werden zowel Leone als hoofdrolspeler Clint Eastwood wereldwijde sterren. De film werd vervolg door nog twee films, waaronder The Good, The Bad, and the Ugly.

Een Game of Thrones-sausje
Bryan Cogman, een scenarist van Game of Thrones, zal naar alle waarschijnlijkheid het verhaal naar een moderne serie brengen. In het verhaal komt een vreemdeling naar een stad die geplaagd wordt door geweld. De 'Man Zonder Naam' gebruikt zijn vaardigheden om de twee rivaliserende bendes in de stad elkaar voor eens en altijd te laten uitschakelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De spannende thrillerserie 'Good Morning Verônica'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende thrillerserie 'Good Morning Verônica'

De gloednieuwe thrillerserie van Braziliaanse bodem belooft alvast erg spannend te worden...

Morgen, donderdag 1 oktober 2020 verschijnt op Netflix het eerste seizoen van de nieuwe, spannende thrillerserie Good Morning, Verônica. Er wordt bijzonder veel van deze nieuwe serie van Braziliaanse bodem verwacht.

Deze gloednieuwe serie vertelt het verhaal van de bediende Verônica. Zij heeft ook een job bij de politie, maar daar blijkt lang niet alles even vlekkeloos te verlopen, in tegendeel. Op het ogenblik dat Verônica getuige is van een zelfmoord wordt haar hele leven overhoop gehaald. Wanneer ze vervolgens op onderzoek uitgaat komt ze in aanraking met een gevaarlijke seriemoordenaar. Niet alleen brengt ze met haar onderzoek zichzelf in gevaar, maar ook haar familie.

Puntje van je stoel
Good Morning, Verônica belooft een absolute topper te worden die je meermaals op het puntje van je stoel zal zetten. Mannen hebben nog een extra goede reden om naar deze serie te kijken, want het personage van Verônica wordt gespeeld door niemand minder dan Taí­na Müller!

Niet alleen is Müller een gewaardeerde actrice, daarnaast is ze ook al meer dan tien jaar model. Ze duikt vooral op in Braziliaanse series. Verder bestaat de cast uit namen zoals Eduardo Moscovis en Camila Morgado.

Wil je alvast een voorsmaakje van deze gloednieuwe serie? Dat kan met de onderstaande trailer. Verder is het eerste seizoen dus vanaf morgen, donderdag 1 oktober te bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden uit 'Marvel 616' serie van Disney+!
Series / Trailer

Gave beelden uit 'Marvel 616' serie van Disney+!

Acht opmerkelijke verhalen. Van acht unieke filmmakers. Eén Marvel Universe.

Eind 2020 verschijnt op Disney+ de live action tv-serie WandaVision en deze trapt het nieuwe Marvel Cinematic Universe af. Even daarvoor komt van Marvel Studios ook een docu-serie uit, met de titel Marvel 616.

De titel Marvel 616 verwijst naar Earth-616, een van de grote universa gebruikt in onder meer de strips van Marvel Comics. De docu-serie Marvel 616 komt met meerdere opmerkelijke verhalen van acht unieke filmmakers, met als doel te laten zien dat er eigenlijk maar één Marvel Universe is. Hieronder de trailer!



Vanaf 20 november op Disney+
Marvel 616 duikt de geschiedenisboeken van Marvel Comics in en dan wel van de start in de eerste helft van vorig eeuw tot de entertainmentreus dat het merk op dit moment is, met strips, films, series, games, speelgoed, fanboys en girls, cosplayers en nog veel meer!

Er verschijnen acht afleveringen en die staan op 20 november op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin
Series / Nieuws

De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

Niet alles was geweldig aan Game of Thrones volgens George R.R. Martin.

Ondanks dat Game of Thrones voor velen een van de meest memorabele series ooit zal zijn, zijn er ook zeker mindere scènes aan te wijzen. Nu heeft bedenker en schrijver George R.R. Martin aangegeven welke scène hij het minste vindt.

In het boek 'Fire Cannot Kill a Dragon' laat Martin weten wat zijn minst favoriete scène is. "Mijn minst favoriete scène in de hele show, in alle acht seizoenen: King Robert die gaat jagen. Vier jongens lopen te voet door het bos met speren in hun handen. Hij wordt door een zwijn doorboord, ze brengen hem terug en hij sterft."

Lees ook: Kit Harington wil nooit meer een 'Jon Snow' spelen

In het echt zou dat anders gaan
Volgens Martin zou dat nooit hebben gekund, aangezien een koning nooit met slechts vier man zou gaan jagen. "Er zouden hoorns hebben geblazen - zo gaat een koning op jacht! Hij zou niet alleen door het bos zijn gelopen met drie van zijn vrienden die speren vasthielden in de hoop een zwijn tegen te komen."

Lees ook: Dit is wanneer de 'Game of Thrones' spin-off moet verschijnen

De reden dat de scène zo in beeld werd gebracht had vooral te maken met het budget. Er was tijdens het eerste seizoen simpelweg niet voldoende geld beschikbaar om de scène grootser neer te zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dove heldin Echo en Iron Man-schurk in 'Hawkeye'?
Series / Nieuws

Dove heldin Echo en Iron Man-schurk in 'Hawkeye'?

Veel nieuwe personages genoemd voor de Marvel-serie Hawkeye voor op Disney+.

De afgelopen weken komen er heel wat nieuwtjes voorbij over de Marvel-plannen voor op Disney+. Zouden de series gezien de coronacrisis nu voorrang krijgen? Nu is er ook veel te melden over de serie Hawkeye.

De oorspronkelijk vierde live action Marvel-serie voor op Disney+ rond Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye en zijn opvolger Kate Bishop zou volgens verschillende bronnen uiteenlopende personages moeten gaan bevatten. Een snel overzicht!

Dove superheld Echo
Volgens The Illuminderdi zoekt Marvel Studios naar een "dove vrouw van 18 jaar of ouder". De actrice moet een "onafhankelijk, atletisch en slim" personage gaan spelen. En dan komen de kenners uit op de heldin Maya Lopez a.k.a. Echo. Het zou een hoofdpersonage moeten worden. In de comics werd ze Ronin in de New Avengers-strips.

Lees ook: Duidelijke blik op Kate Bishop voor Marvel-serie 'Hawkeye'

Slechterik Madame Masque
Naast dat al eerder de slechteriken The Clown en de Tracksuit Mafia werden genoemd, meent The Direct nu dat Whitney Frost / Madame Masque de voornaamste schurk wordt. In de strips is ze vooral een schurk van Iron Man. Het lijkt erop dat Whitney Frost uit Agent Carter niet gaat terugkeren, mocht dit gerucht kloppen.

Mockingbird ook te zien!
In Agents of S.H.I.E.L.D. zagen we Adrianne Palicki (foto) als Bobbi Morse a.k.a. Mockingbird, maar FandomWire meent dat Marvel Studios de rol gaat hercasten voor Hawkeye die vermoedelijk in 2022 te zien moet zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's prinses Diana in 'The Crown' seizoen 4!
Series / Foto's

Eerste foto's prinses Diana in 'The Crown' seizoen 4!

Vanaf 15 november is The Crown seizoen vier te zien op Netflix.

In november verschijnt het vierde seizoen van The Crown op Netflix en daarin worden heel wat nieuwe personen onthuld, met onder meer premier Margaret Thatcher, Lady Diana Spencer en Prins Charles. Hieronder de eerste foto's.

Het nieuwe seizoen speelt zich richting het einde van de jaren 70 af. Koningin Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor de nog ongehuwde Prins Charles, gespeeld door Josh O'Connor.

Lees ook: Emma Corrin over haar rol als prinses Diana in 'The Crown'

Maar we krijgen ook te maken met de eerste vrouwelijke Britse premier, Margaret Thatcher van Gillian Anderson. Haar beleid leidt tot heel wat conflicten. Maar gelukkig is er ook het liefdesverhaal met een jonge Lady Diana Spencer van Emma Corrin!













Vierde seizoen The Crown vanaf 15 november!
In het vierde seizoen van The Crown zijn er ook rollen voor Helena Bonham Carter (Princess Margaret), Tobias Menzies (The Duke of Edinburgh), Erin Doherty (Princess Anne), Emerald Fennell (Camilla Parker Bowles) en Marion Bailey (The Queen Mother).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat heel snel beginnen met 'The Sandman'
Series / Nieuws

Netflix gaat heel snel beginnen met 'The Sandman'

De opnames van de DC-serie over een comic van Neil Gaiman gaan heel snel van start.

David S. Goyer liet tijdens de San Diego Comic-Con al weten dat Netflix hoopte in de herfst te kunnen beginnen met de opnames van The Sandman. Nu horen we dat dit inderdaad de intentie is. Neil Gaiman, een van de makers, laat weten dat hij half oktober wil beginnen.

Dat vertelde Gaiman op Twitter. "Het begint heel echt te voelen. Over drie weken, als de lockdowns dat toelaten, gaan we beginnen met de opnames," aldus Gaiman.

Lees ook: 'The Sandman' van Netflix wordt zeer getrouw volgens Neil Gaiman

The Sandman
Het gerucht gaat dat de Britse regisseur Toby Haynes een aantal afleveringen van The Sandman gaat regisseren. Het is nog niet helemaal zeker in hoeverre zijn nieuwe werk als regisseur van Disney+-serie Rogue One hem daarin belet. Vermoedelijk komt dat nog wel goed, als we het zo horen.

Lees ook: Ook Netflix-serie 'The Sandman' loopt nu vertraging op

The Sandman draait om hoofdpersoon Dream, ofwel de Sandman uit de titel. Hij heet ook wel Morpheus en heeft 70 jaar vastgezeten als de serie begint. Morpheus besluit wraak te nemen op zijn gevangennemers en wil zijn koninkrijk - dat in verval is geraakt in zijn afwezigheid - weer groots maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar
Series / Foto's

Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar

Er zijn vele helden in het Arrowverse en die komen samen in deze poster!

Fans maken soms de mooiste dingen. Vandaag brengt een fan de Justice League van het Arrowverse bij elkaar. Op epische art zien we alle helden die een belangrijke rol hebben in het fictieve filmuniversum, zelfs Green Arrow die er niet meer is.

De franchise bestaat sinds 2012 en is acht jaar later een heel stuk groter. Er zijn heel wat verschillende helden en er zijn heel wat uiteenlopende series gemaakt. De Crisis on Infinite Earths, een crossover aflevering, bracht zo'n beetje alle Aardes in de franchise bij elkaar.

Lees ook: Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

Fan-art: Justice League
Artwork_sonila plaatste op de Reddit-pagina van de franchise een gave zelfgemaakte afbeelding. Daarin zien we de Justice League van het Arrowverse, ofwel de protectors of Earth-Prime, zoals zij hen noemt. Op het beeld zien we onder meer Mia Smoak die de plek van haar vader Oliver inneemt en kan je ook John Diggle zien als Green Lantern.

Lees ook: Onduidelijkheid rond 'The Flash' seizoen 7

Wat de toekomst van het Arrowverse precies brengt is nog even onzeker. Zo neemt Kara Danvers, a.k.a. Supergirl, afscheid na het zesde seizoen. En Batwoman wordt natuurlijk ook door een nieuwe actrice gespeeld. Dat brengt alvast wat veranderingen met zich mee.

Arrowverse's Justice League poster by me. I included Mia cause she is continuing Oliver's legacy. from r/Arrowverse

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt straks musicalafleveringen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt straks musicalafleveringen

Straks is echt alles mogelijk met de serie Tales of the Walking Dead.

Tales of the Walking Dead wordt echt heel uniek. Er wordt volgens contentmanager Scott Gimple, die de serie maakt en verantwoordelijk is voor al het materiaal in de franchise, gekeken naar verschillende formats en media. Zo denkt men aan geanimeerde afleveringen en musical-afleveringen.

De serie Tales zal bovendien oude fanfavoriete personages terugbrengen, en zich "overal in de Walking Dead-tijdlijn, en echt overal in het Walking Dead-universum" afspelen. Het idee is dus dat alles mogelijk is, waar de mensen maar aan denken.

Lees ook: Recensies 'The Walking Dead'-finale: De moeite waard?

Alles kan
"We spelen al bijna drie jaar met het format van Tales of, en hebben we echt alles aan gedaan om alles mogelijk te maken. Ja, er worden verhalen verteldn met oude favorieten en verhalen met gloednieuwe personages. Deze verhalen komen van heel het Walking Dead-universum en echt de hele tijdlijn."

Lees ook: Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

"We denken op dit moment ook aan verschillende formats, en misschien wel aan animatie, muziek en andere media. We willen mensen elk week weer verrassen met iets helemaal nieuws."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-maker noemt fantheorie een enorme fout
Series / Nieuws

'The Witcher'-maker noemt fantheorie een enorme fout

Nee hoor, Jaskier is eigenlijk geen magisch wezen. Het was gewoon een fout van de makers.

Lauren Schmidt Hissrich bevestigt tijdens een interview dat een fantheorie wat haar betreft duidelijk voortkomt uit een fout tijdens de productie van The Witcher.

Kijkers waren blij met de serie. Daarin zagen we hoe Geralt of Rivia als Witcher zijn werk doet, kregen we het oorsprongsverhaal van Yennefer te zien en zagen we hoe Ciri haar familie verloor tijdens de val van Cintra. En we kregen een paar keer de heerlijk humoristische Jaskier te zien, een goede vriend van Geralt.

Lees ook: Geralt vs monsters tijdens opnames 'The Witcher'

Niet ouder
Opvallend is dat de serie zich over meerdere decennia afspeelt. Maar we krijgen geen oudere Jaskier te zien. Waar Geralt en Yennefer niet snel ouder worden doordat ze niet helemaal menselijk zijn, zou Jaskier wel gewoon ouder moeten worden. Dat gebeurde echter niet.

Lees ook: Onverwachte terugkeer in 'The Witcher' seizoen 2

Dat leidde tot speculatie bij fans dat Jaskier stiekem een magisch wezen is. Maar nee hoor: "Nee, dat was gewoon een fout. We hebben in onze schrijverskamer een gigantische tijdlijn hangen die twee whiteboards groot is, en aan de hand daarvan hebben we onze verhalen in het eerste seizoen opgebouwd. We probeerden op die manier bij te houden wanneer iedereen waar zou moeten zijn. Jaskier was altijd een buitenbeentje, want hij zou een boel ouder geworden moeten zijn in dat seizoen. Maar nee, ik denk dat hij stiekem gewoon hele goede genen heeft."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.