search
Netflix voegde deze week deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week deze series nieuw toe

Netflix komt met een hele rits aan nieuw materiaal deze week! We zetten het voor je op een rij.

Wekelijks melden we je welke nieuwe series er op de grootste streamingdiensten komen te staan. De week trappen we af met Netflix. Morgen melden we je de nieuwe Disney+-series en zondag komen de Amazon Prime Video-toevoegingen aan bod.

Laten we beginnen met de nieuwste afleveringen van series die Netflix toevoegde, dat zijn er namelijk drie.
Undercover S02E04: Een undercoveragent moet infiltreren in een Nederlandse misdaadorganisatie met Belgische connecties.
La Valla S01E03: Een familie vecht om te overleven in een dystopisch Madrid.
The 100 S07E15: Honderd bewoners van een ruimtestation komen op Aarde terecht om te kijken of de planeet weer leefbaar is.


Dan nog de nieuwe series!

Documentaire
Ride on Time (1 seizoen); 2019: Deze docu kijkt naar de gaafste Japanse boybands.
Rohwedder: A Perfect Crime (1 seizoen); 2020: De politicus Detlev Rohwedder werd in 1991 vermoord. Deze moord is nog altijd niet opgelost.
Song Exploder (1 seizoen); 2020: Laat je inspireren door de manier waarop muzikanten hun nummers maken.
Whose Vote Counts, Explained (1 seizoen); 2020: Het stemrecht is natuurlijk een belangrijk fundament onder de Amerikaanse democratie. Maar hoe werkt het systeem?

Drama
Oktoberfest: Beer & Blood (1 seizoen); 2020: De ambitieuze brouwer Curt Prank gebruikt keiharde tactieken om in 1900 het lucratieve Oktoberfest van München te veroveren.

Familie
Carmen Sandiego (3 seizoenen); 2019: Deze dievegge gebruikt haar vaardigheden zo goed en kwaad als kan.

Fantasy
The School Nurse Files (1 seizoen); 2020: Een zus met een vreemde gaven beschermt studenten tegen bizarre monsters die alleen zij kan zien.

Kinderen
De Hopeloze Heks (4 seizoenen): Een onhandige heldin gaat naar een school voor heksen. Daar hoort ze echt helemaal thuis.

Komedie
Jane the Virgin (5 seizoenen); 2014: Jane heeft gezworen om kuis te blijven tot het huwelijk. Maar als ze zwanger raakt door een medische fout, komt daar niets meer van terecht.
Sneakerheads (1 seizoen); 2020: Familieman Devin raakt geobsedeerd door sneakers als een vriend hem overhaalt een iconisch paar te scoren.
Zombielars (2 seizoenen); 2017: Een jongen die voor de helft zombie is, vertrekt naar een conformistisch stadje. Daar blijken meer jongeren te zijn die zo hun eigen geheimen hebben.

Misdaad
Bom Dia, Veronica (1 seizoen); 2020: Een agente zit achter een crimineel aan. Ze ontdekt dat een man en vrouw daar achter schuil gaan.

Aanbevolen artikelen