search
Amazon Prime Video komt in oktober met deze series
Series / Featured

Amazon Prime Video komt in oktober met deze series

Amazon Prime Video komt met een hele rits aan nieuwe series deze maand!

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series Amazon Prime Video allemaal nieuw toevoegt in de komende maand. Het zijn er flink wat, dus bereid je maar voor op een leuke seriemaand!

2 oktober


The Walking Dead: World Beyond (Wekelijks een nieuwe aflevering): The Walking Dead: World Beyond richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.
Savage X Fenty Show seizoen 2: Amazon Prime Video presenteert de langverwachte Savage X Fenty Show Vol. 2, een unieke modeshow ter ere van de nieuwe Fall 2020 collectie van muziek- en mode-icoon Rihanna. De bijzondere fashion ervaring bestaat uit een combinatie van modellen, acteurs en dansers die de nieuwste Savage collectie dragen. En met unieke optredens van de meest bekende namen in de muziek.
Gomorra Seizoen 1 - 4: De serie speelt zich in Naples van de jaren 2010 af en volgt Ciro Di Marzio, lid van de camorra clan Secondigliano. Die wordt aangevoerd door Pietro Savastano. Als hij gearresteerd wordt, ontstaat er een gewelddadige strijd.
The Bridge seizoen 1 - 4: Als een lijk, doormiddengesneden, op de grens van de Øresundbrug aangetroffen wordt, precies tussen Zweden en Denemarken in, moeten een Deense en Zweedse agent samenwerken om de zaak op te lossen. Het is het begin van een langdurige samenwerking.
The Fall s3: agent Stella Gibson moet in Ierland aan de slag om een moordonderzoek te bekijken dat al meer dan 28 dagen loopt. Als het erop begint te lijken dat een seriemoordenaar bezig is, begint de jacht!
Trapped S1: Andri Olafsson, de chef van de politie in een afgelegen stadje in IJsland, onderzoekt de moord op een voormalig stadsgenoot wiens gehavende lijk opgevist wordt door een groepje vissers.


9 oktober


The Boys (finale):In het nog heftigere en krankzinnige tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken probeert de groep zich aan te passen aan een nieuw normaal, dit alles gebeurt terwijl Butcher nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight haar plaats in The Seven innemen, want Homelander wil de volledige macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront , een social media-savvy en nieuwe Supe, die haar eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging centraal staat en zorgt voor veel lawaai, terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land.

23 oktober


NOS4A2 seizoen 2: het tweede seizoen gaat acht jaar na de gebeurtenissen van de eerste reeks van start. Vic McQueen heeft het nog altijd voorzien op Charlie Manx. Dit is tevens het laatste seizoen.

30 oktober


Truth Seekers: Een team van paranormale onderzoekers werkt samen om spoken waar te nemen in het Verenigd Koninkrijk. Ze willen de spoken opsporen, filmen en dan delen ze hun avonturen op een online kanaal waar iedereen naar kan kijken. Ze bezoeken spokende kerken, bekijken ondergrondse bunkers en houden verlaten ziekenhuizen in de gaten met hun zelfgemaakte apparaten om geesten op te sporen. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden steeds frequenter, angstaanjagender en zelf dodelijker naarmate ze een samenwerking beginnen te ontmaskeren die Armageddon (het einde ter tijden) voor het hele menselijk ras kan betekenen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen