search
'Riverdale'-actrice Lili Reinhart: "Stripclubs zijn voor mij als Disneyland"
Series / Celebrity

'Riverdale'-actrice Lili Reinhart: "Stripclubs zijn voor mij als Disneyland"

Het is zeker niet voor het eerst dat de actrice een opvallende uitspraak doet...

Riverdale-actrice Lili Reinhart (24) heeft in een recent interview bekend gemaakt dat ze grote fan is van stripclubs. De actrice zegt dat dergelijke bars voor haar net als Disneyland zijn.

De opvallende uitspraak dat Reinhart stripbars vergelijkt met Disneyland werd gedaan tegenover het Stellar Magazine. Reinhart zelf speelde ook al een stripper in de film Hustlers en ook in Riverdale stond ze al verschillende keren in schaarse kleding op de planken.

Ter voorbereiding van haar rol in Hustlers zou de jonge actrice in een aantal maanden tijd meermaals een stripclub hebben bezocht. Door haar rol in de film zou ze naar eigen zeggen veel meer respect hebben gekregen voor de strippers waardoor ze nog steeds regelmatig een bezoek brengt aan de spannende etablissementen.

Biseksueel
Reinhart liet zich verder ook nog ontglippen dat ze zich best kan voorstellen dat haar mede-acteurs een beetje vreemd opkeken toen ze zei dat ze wel hield van strippers. Op dat ogenblik was namelijk nog niet bekend dat ze biseksueel was. Dat is ondertussen wel anders. Na haar breuk met mede-acteur Cole Sprouse uit Riverdale kwam de mooie blondine uit de kast.

Overigens is Reinhart niet de enige die een connectie heeft gekregen met strippers door de film Hustlers. Haar tegenspeelster Constance Wu liet zich eerder immers ontglippen dat zij zelfs undercover is gegaan voor haar rol in de film. Ze zou daarbij ook lapdances hebben gegeven aan gasten en zou naar eigen zeggen zo'n slordige 600 dollar hebben verdiend op één avond. Niet slecht...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen