Over een dikke week gaan we eindelijk het vervolgseizoen van 'The Haunting of Hill House' zien!

Posters 'Bly Manor' onthullen titels afleveringen

Over een dikke week gaan we eindelijk het vervolgseizoen van The Haunting of Hill House zien!

Zilko Tarici, 2 oktober 2020 om 21:28

Netflix heeft een reeks nieuwe posters voor horrorserie The Haunting of Bly Manor[i] vrijgegeven. Op deze posters zien we de titels terug van de negen nieuwe afleveringen die het tweede seizoen rijk is! Je kunt de afbeeldingen uiteraard hieronder bekijken.
Lees ook: Hoe verschilt 'The Haunting of Bly Manor' van 'Hill House'?

Het nieuwe seizoen uit de Haunting-anthology die begon met [i]The Haunting of Hill House
is vanaf 9 oktober a.s. de streamen via Netflix. De productie is in handen van Mike Flanagan en Trevor Macy via hun bedrijf Intrepid Pictures. Het verhaal is losjes gebaseerd op de klassieke verhalen van auteur Henry James, wiens The Turn of the Screw de meest prominente invloed heeft.

Lees ook: Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!

Een nieuwe setting
In tegenstelling tot de boeken van James, die rond het einde van de 19e eeuw werden uitgebracht, speelt [i]Bly Manor[i] zich af in het Engeland van de jaren '80. We zien hoe Henry Wingrave (Henry Thomas) na de tragische dood van een au pair een jonge Amerikaanse oppas (Victoria Pedretti) inhuurt om op zijn neefje en nichtje te passen, die samen met hem in Bly Manor wonen. De oppas merkt echter al snel dat niet alles in het enorme huis is wat het lijkt, en dat geesten zich achter elke hoek schuilhouden...


Bron: Netflix

Lees meer over: The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Netflix, Mike Flanagan, poster, Henry Thomas

Populair nieuws