'The Witcher' laat badass Ciri zien!

Het tweede seizoen van The Witcher heeft een heel andere Ciri!

Jim Pedd, 7 oktober 2020 15:53

Eerder deze week kregen we nog een eerste blik op het nieuwe kostuum van Geralt of Rivia. En vandaag heeft Netflix een blik vrijgegeven op Freya Allan als Ciri, het Child of Light. Zij ziet er heel wat anders uit dan in het eerste seizoen.
Waar Ciri in de eerste reeks van de serie nogal een onzeker meisje was, is ze dat nu duidelijk niet. Maar vreemd is dat niet, want ditmaal heeft de jongedame al wat training ondergaan onder leiding van Geralt en zijn mede-Witchers in het vergane kasteel Kaer Morhen. Het ziet ernaar uit dat deze foto's van die training zijn en ook onze eerste blik op Kaer Morhen vormen.

Lees ook: Netflix wil deze spin-off van 'The Witcher' maken

Tweede seizoen
Het tweede seizoen heeft ook al een synopsis van Netflix. "Ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden, neemt Geralt of Rivia Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent strijden om heerschappij buiten de muren, moet hij het jonge meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die zij in zich heeft."

Lees ook: Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia

De serie is volgend jaar weer te streamen op Netflix. Wellicht brengt morgen een blik op Anya Chalotra als Yennefer.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Freya Allan

Populair nieuws