search
Ai! Netflix trekt alsnog stekker uit 'GLOW'
Series / Nieuws

Ai! Netflix trekt alsnog stekker uit 'GLOW'

De serie GLOW gaat helaas geen vierde seizoen meer krijgen.

Het was de bedoeling dat er een vierde seizoen van GLOW zou komen. Maar de streamingdienst heeft de keuze om de serie te verlengen nu plotsklaps teruggedraaid. Vanwege productieproblemen voortkomend uit de coronacrisis, is besloten de serie nu direct te stoppen.

Dat zal een zware pil zijn om te slikken voor de cast en de crew. De serie zou eindigen met het vierde seizoen, en was drie weken bezig met de opnames daarvan tot ineens de coronapandemie toesloeg. Omdat het duurder zou zijn om opnieuw op te starten, en de serie om vrouwelijke worstelaars draait (waardoor fysiek contact nodig is tijdens de opnames), is besloten niet door te gaan.

Lees ook: Netflix kondigt vierde, maar meteen ook laatste seizoen aan voor 'GLOW'

Een statement
"COVID heeft echte mensen gedood. Het is een nationale tragedie en daar zou onze focus moeten liggen. COVID heeft klaarblijkelijk ook onze serie gedood. Netflix heeft namelijk besloten om de opnames van het laatste seizoen van GLOW niet af te maken," aldus bedenkers Liz Flahive en Carly Mensch.

Lees ook: Van je collega's moet je het maar hebben: "Alison Brie is te aardig"

"We kregen de creatieve vrijheid om een complexe komedie te maken over vrouwen en om hun verhalen te vertellen. En om te worstelen. En dat is nu weg. Er zijn heel veel ergere dingen aan de hand in de wereld die groter zijn dan dit. Maar het is nog steeds balen dat we deze 15 vrouwen niet nogmaals terug zullen zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen