Nog veel meer seizoenen voor 'Star Trek: Discovery'!

Nog veel seizoenen voor 'Star Trek: Discovery'!

Star Trek: Discovery trapte het Star Trek Universe af en het einde is nog lang niet in zicht.

Bram de Groot, 11 oktober 2020 om 19:49

Met alweer het derde seizoen in aantocht is Star Trek: Discovery de eerste serie in het uitgebreide Star Trek Universe van de zender CBS en bedenker en producent Alex Kurtzman. Nu wordt duidelijk dat het einde van Discovery er nog lang niet is.
Later deze week start het derde seizoen van Discovery en het vierde seizoen is al in ontwikkeling. Daarna kunnen we nog vele seizoenen van de zevende Star Trek-serie verwachten. Dit zijn Kurtzman in gesprek met The Hollywood Reporter.

"Ik ga eerlijk zeggen dat er nog jaren en jaren komen voor Discovery", zei Kurtzman. "Ik denk dat, omdat Star Trek in het algemeen een lange geschiedenis heeft van minimaal zeven seizoenen. Wij zijn pas net in de toekomst gesprongen... Het is niet dat het een gloednieuwe show is, maar de serie bevat een hele nieuwe reeks variabelen met een hele nieuwe reeks ideeën en verhalen. Ik denk niet dat we onszelf beperken tot het denken: 'Oh, we zijn gebonden aan deze plek.'"

Nog niet saai genoeg
"Ik zal je zeker vertellen dat wanneer de show voor ons muf begint te voelen we deze zullen afronden. Maar voorlopig geeft deze niet het gevoel dat we een tekort aan verhalen hebben," sloot de producent af. Aankomende donderdag wordt de eerste aflevering van seizoen 3 op CBS All Access gezet.

Bron: comicbook

Lees meer over: Star Trek Discovery, 2020, Sonequa Martin Green, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp

Populair nieuws