'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild

'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild

Het derde seizoen van The Boys wordt nog erger dan het tweede!

Jim Pedd, 13 oktober 2020 om 09:10

Het derde seizoen van The Boys wordt nog harder dan het vorige. Dat laat showrunner Eric Kripke tijdens een interview over het vervolg op de succesvolle serie van Amazon Prime Video weten.
In het nieuwe seizoen gaat er nog heel wat gebeuren, onder meer rond Stormfront. "Die is niet dood. Wat voor ons belangrijk was, was dat er een lot erger dan de dood weggelegd moest zijn voor deze Nazi. Iemand die geloofde in een soort Arisch meesterras, is nu voor mogelijk decennia of zelfs eeuwen verminkt. En ik bedoel, ze wordt langzaam ouder. Dus in dit soort staat van zijn verkeren voelde als de juiste straf. We noemen haar nu Stumpfront, wat heel passend voelt."

Lees ook: Eh? Maker 'The Boys' wil superheldenporno vrijgeven

Maar ook
Ook gaan we meer zien van Homelander, die helemaal door zal draaien. Acteur Antony Starr over zijn personage: "Homelander is volgens Eric in het derde seizoen een moordlustige maniak. Dat is alles wat ik weet. Maar ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij helemaal los gaat."

Lees ook: Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu

Dat wordt dus nog wat voor het nieuwe seizoen. "William Butcher zou altijd een alarmbel in zijn hoofd moeten hebben, en ik denk dat een aantal andere mensen zichzelf ook in de vuurlinie geplaatst hebben."

Bron: Collider

Lees meer over: The Boys, Eric Kripke, Antony Starr, Amazon Prime Video

Populair nieuws