search

Ons nieuws van dinsdag 13 oktober 2020

Duistere tijden in trailer 'The Crown' seizoen 4
Series / Foto's

Duistere tijden in trailer 'The Crown' seizoen 4

The Crown keert snel terug op Netflix voor het vierde seizoen. Check de eerste beelden.

Afgelopen weken werden we getrakteerd op heel wat foto's uit het vierde seizoen van de Netflix-serie The Crown. Het nieuwste seizoen gaat binnenkort al im première en nu is er dan toch eindelijk de eerste trailer voor de serie over het Britse koningshuis.

Het vierde seizoen wordt een meer duistere periode voor de koninklijke familie en voor de kijker zijn er veel nieuwe gezichten. Denk maar aan Gillian Anderson als U.K. Prime Minister Margaret Thatcher en Emma Corrin als Lady Diana Spencer. Josh O'Connor keert terug als Prince Charles en Koningin Elizabeth wordt weer gespeeld door Olivia Colman.



In het vierde seizoen zien we ook Helena Bonham Carter als Princess Margaret en Tobias Menzies als Prince Philip. De nieuwe afleveringen starten in de late jaren 70 van de vorige eeuw en laten een deel van de jaren 80 zien.

Lees ook: 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

Vanaf 15 november is seizoen 4 van The Crown te zien met tien afleveringen, uiteraard op Netflix. Ergens in 2022 moet seizoen vijf debuteren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat er met Azula gebeurde na 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Wat er met Azula gebeurde na 'Avatar: The Last Airbender'

Na Avatar: The Last Airbender is dit het lot van de schurkachtige Azula.

Tegen het eind van Avatar: The Last Airbender is slechterik Azula gevangen genomen door Zuko. Maar dat vormde zeker niet het einde voor de dame. Dit is wat er met haar gebeurde na de finale van de televisieserie.

Azula was sinds haar kindertijd overtuigd van haar superioriteit. Haar vader Ozai wilde haar liever zien als opvolger dan zijn zoon Zuko. Verder was haar leven behoorlijk perfect, op haar band met haar moeder na. Azula geloofde namelijk dat Ursa meer van Zuko dan van haar hield. Ze besloot uiteindelijk op zoek te gaan naar haar moeder in een van de vervolgcomics, The Search.

Lees ook: Hoe beide 'Avatar: The Last Airbender'-series verbonden zijn

Hoe verging het Azula?
Zuko voelde medelijden voor Zula en besloot haar daarom voor een jaar in een psychiatrische instelling op te laten nemen. Maar in zijn pogingen om te achterhalen wat er met zijn moeder gebeurd was, besloot hij Azula's hulp te vragen. Samen met haar ging hij naar de gevangenis van hun vader om te achterhalen wat het lot van hun moeder was.

In plaats daarvan gebruikte Azula de kans om te ontsnappen. En ze wist dat de zoektocht van Zuko een goed pressiemiddel zou vormen. Dus vertrok Azula naar de geheime kamers van Ozai, waar ze de brieven van Ursa las en daarna vernietigde. Ze overtuigde Zuko ervan dat zij zijn enige kans was om hun moeder te vinden. En dus ging Azula voor het eerst met Team Avatar mee.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-vervolg is mogelijk!

Nieuw leven
Gaandeweg komt Team Avatar erachter dat Ursa aan de Mother of Faces gevraagd heeft of ze een nieuw gezicht kon krijgen. Dat werd haar gegund, waarna ze een nieuw leven begon. Als Noriko trouwde ze opnieuw en kreeg ze een dochter. Voor Azula was dat de druppel. Zij wilde haar moeder vermoorden.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-gerucht na jaren ontkracht

Waarop Ursa natuurlijk haar excuses aanbood voor het feit dat ze gefaald had als moeder. Dat vormde voor Azula een zware onthulling, waarop Zuko besloot in te vallen en Azula te bestrijden. Ze overleefde het gevecht en vluchtte weg.

En later…
Later in de comics Smoke and Shadow leidde Azula een groep firebenders die ze bevrijd had uit het instituut. Ze wilde nu de leiderschapskwaliteiten van Zuko als Fire Lord op de proef stellen en probeerde de publieke opinie ten aanzien van Zuko te keren. Maar haar doel was niet om Ozai terug te brengen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld

Ze wilde juist Zuko helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en iets voor zichzelf op te bouwen. In het diepste geheim werd ze diens adviseur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat 'His Dark Materials' nog een seizoen verder?
Series / Nieuws

Gaat 'His Dark Materials' nog een seizoen verder?

De BBC/HBO-serie start in november met seizoen 2 en lijkt ook een derde te krijgen.

Het derde seizoen van His Dark Materials is natuurlijk nog wel even van ons verwijderd, maar nu duidelijk is dat dit jaar het tweede seizoen verschijnt, kijken de makers al uit naar seizoen 3.

In november starten HBO en BBC met het uitzenden van het tweede seizoen van His Dark Materials, de serie die verleden jaar een redelijk debuut beleefde. De ontvangst was goed, al konden de kijkcijfers beter.

Derde seizoen in de maak
De big budget-serie gebaseerd op de boeken van Philip Pullman gaat waarschijnlijk ook wel een groen licht zien voor nog een seizoen. Schrijver Jack Thorne is namelijk al gestart met het script. Daarnaast liet HBO al eerder doorschemeren blij te zijn met een serie die zich richt op het gezin.

Lees ook: 'His Dark Materials' zorgt voor pure magie [Dvd]

Het derde seizoen zou zich moeten richten op het stevige en uitgebreide derde boek in de reeks, met de titel 'The Amber Spyglass'. Showrunner Jane Tranter gaf eerder aan dit boek te willen verdelen over twee seizoenen. Voorlopig kijken de fans uit naar 16 november, de datum waarop seizoen 2 debuteert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 must see series op Netflix om nú te kijken
Series / Featured

3 must see series op Netflix om nú te kijken

Veel gave series: maar heb jij onderstaande series al gezien? Zo niet, doen!

Zo nu en dan zijn er series waar je gewoon niet aan toe komt. Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Sherlock
Deze Sherlock Holmes-serie bestaat uit vier seizoenen van elk drie afleveringen. De hoofdrollen zijn voor de grote namen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mysterieverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen. Een vijfde seizoen hangt nog steeds in de lucht.



The Last Kingdom
Met drie seizoenen is dit nog een relatief jonge serie die startte op de BBC en over werd genomen door Netflix. In The Last Kingdom verdedigt Alfred de Grote zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen. Seizoen vier is onderweg.



The 100
Een verrassende, reeds afgeronde serie die ons meeneemt naar een wereld waarin deze eigenlijk niet meer bestaat. Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Er zijn maar liefst zeven seizoenen en die kijken lekker weg!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sarah Jeffery: "Originele 'Charmed'-sterren moeten zich schamen" na kritiek op reboot
Series / Celebrity

Sarah Jeffery: "Originele 'Charmed'-sterren moeten zich schamen" na kritiek op reboot

"Ik vind het triest en eerlijk gezegd zielig om te zien dat volwassen vrouwen zich zo gedragen."

Sarah Jeffery spreekt zich uit nadat de originele Charmed-sterren Rose McGowan en Holly Marie Combs kritiek hadden op de succesvolle reboot van CW.

Sarah sprak zich uit op Twitter nadat de actrices, die oorspronkelijk in Charmed speelden (1998 tot 2006), herhaaldelijk kritiek uitten op de reboot van The CW.

Lees ook: Bovennatuurlijke oorlog in trailer 'Charmed' seizoen 2

Tegen haar fans: "Weet je, ik heb dit eerder gezien en ik heb niets gezegd. Ik dacht: het is beter om ze gewoon te laten schreeuwen. Maar ik wil wel zeggen dat ik het triest en eerlijk gezegd zielig vind om te zien dat volwassen vrouwen zich zo gedragen."

De 24-jarige, die Maggie Vera speelt in de reboot, voegde eraan toe dat ze hoopt dat Holly en Rose "elders geluk vinden en niet in de vorm van het neerleggen van een ander WOC."

Ze vervolgde: "Ik zou me schamen als ik me zo gedroeg."

Holly en Rose waren felle tegenstanders van de Charmed-reboot, zelfs voordat deze in productie was. In januari 2018 schrijft Holly op Twitter om The CW te waarschuwen "niet te profiteren van ons harde werk."

Alyssa Milano was min of meer neutraal over de revival en was meer van streek door het feit dat de originele cast niet bij de remake betrokken was. Desalniettemin vertelde ze: "Ik heb het gevoel dat als het weer lukt, een hele nieuwe generatie wordt blootgesteld aan de schoonheid van wat Charmed voor mensen kon zijn."

Shannen Doherty, aan de andere kant, vond het prachtig dat een jongere set actrices de rol van de jonge heksen kregen. Naar aanleiding van Holly's opmerkingen zei de ster uit Beverly Hills, 90210: "Ik ben geïntrigeerd door het idee dat een nieuwe generatie kan worden getroost, geïnspireerd zoals jullie allemaal. Charmed heeft ons allemaal op de een of andere manier geholpen."

Sarah en haar collega's, Melonie Diaz en Madeleine Mantock, zitten midden in de opnames van het derde seizoen, dat naar verwachting in 2021 in première gaat. De cast is onlangs herenigd nadat de productie was stopgezet vanwege de pandemie.

Lees ook: 'Charmed' verliest showrunner
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kaley Cuoco en Zosia Mamet nemen bijpassende tatoeages ter ere van 'The Flight Attendant'
Series / Celebrity

Kaley Cuoco en Zosia Mamet nemen bijpassende tatoeages ter ere van 'The Flight Attendant'

"Een speciaal eerbetoon aan onze geweldige nieuwe show", schreef de ster van Big Bang Theory op Instagram

Kaley Cuoco en Zosia Mamet hebben een permanente herinnering aan hun tijd bij The Flight Attendant laten zetten. De twee actrices deelden foto's op Instagram van hun tatoeages ter ere van de nieuwe show, die later dit jaar op HBO Max in première gaat.

Bekijk op instagram


"Een speciaal klein eerbetoon aan onze prachtige kleine show .. ✈️" Aldus Cuoco in het bijschrift bij haar foto's.

Het duo heeft nu een tatoeage van een papieren vliegtuigje met een spoor, als een knipoog naar de titel van de show. Kostuumontwerpers Catherine Marie Thomas, Olivia Janczyk en Catherine Horton van de crew namen dezelfde tatoeage.

Bekijk op instagram


Vorige maand deelde Cuoco een zwart-wit selfie met Mamet op Instagram, waardoor fans een kijkje konden nemen in hoe de productie op The Flight Attendant verliep tijdens de nieuwe coronaviruspandemie.

"Vrienden die om de paar dagen een covid-test ondergaan, maskers dragen, de nodige voorzorgsmaatregelen nemen, naar productieregels luisteren, de hele dag handen wassen en samen het proces respecteren, samen optreden 🥰 😷 @zosiamamet," aldus de The Big Bang Theorie-actrice.

"â¤ï¸deze foto is gemaakt vlak voordat we de scène van vandaag opnamen in een zeer gestructureerde, in quarantaine geplaatste omgeving. Erg trots op onze cast en crew bij #theflightattendant en iedereen @warnerbrostv & @hbomax omdat ze dit voor ons mogelijk hebben gemaakt! 🎥🎬"

Bekijk op instagram


"Dat is een wrap voor seizoen 1. Veel tranen. Droevige en gelukkige. Ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt en ik voel zo'n enorme dankbaarheid dat ik deel uitmaak van deze show", schreef Mamet in het bijschrift voor de video over haar laatste scène.

"En ik voel me ongelofelijk gelukkig dat ik kan doen waar ik van hou in deze moeilijke tijden", vervolgde ze. "Aan elke cast en crewlid, bedankt voor alles. Ik ben echt dol op jullie allemaal. Deze ervaring was magisch. Gedurende een tijd in onze wereld die vrij donker was, was dit een echt licht voor mij. Ik hoop dat jullie allemaal daarbuiten vinden ook jouw licht. 💛 @kaleycuoco Ik hou van jou. Hoe kom je aan deze stiekeme video ?! ✨ "

Hoewel The Flight Attendant nog geen premièredatum heeft, zei Cuoco in augustus dat het misschien in november zijn debuut zou maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ krijgt voortaan alle focus van Disney
Series / Streaming-diensten

Disney+ krijgt voortaan alle focus van Disney

Het moederbedrijf is volledig gereorganiseerd en legt nu alle focus daar.

Disney+ krijgt voortaan de voornaamste aandacht van filmstudio Disney. Het bedrijf heeft een grote reorganisatie aangekondigd. De bedoeling is om meer focus te leggen op streaming. Films en series komen direct bij de consument terecht in het nieuwe model van Disney.

De afgelopen tijd heeft Disney het zwaar gehad. De pretparken werden gesloten, sportwedstrijden gingen niet door en bioscopen moesten dicht en als gevolg daarvan verdiende het megabedrijf ineens fors minder geld. Daarom is er nu voor gekozen om per direct te reorganiseren: Disney bestaat voortaan uit drie bedrijfstakken: Studios, General Entertainment en Sports.

Meer op Disney+
In een statement laat Disney weten dat de reorganisatie ook voortkomt uit het succes van streamingdienst Disney+. En dus wordt een beweging ingezet die Disney eerder al voor ogen had. Nu komt de focus echter versneld zo te liggen en wordt er dus fors meer aandacht gegeven aan Disney+.

Eerder al bleek dat Disney daar prima toe bereid was, toen het Mulan beschikbaar maakte op de streamingdienst en binnenkort ook de film Soul daarop uitbrengt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spectaculaire trailer Netflix Original 'Barbarians'
Series / Trailer

Spectaculaire trailer Netflix Original 'Barbarians'

Netflix brengt ons deze maand nog een nieuwe Original uit Duitsland: Barbarians.

Netflix heeft een spectaculaire trailer vrijgegeven voor de aankomende Original Barbarians. Die is behoorlijk bijzonder. Het is namelijk een serie die zich in de Oudheid afspeelt en voor een deel Latijns en een ander deel Germaans gesproken is.

De serie laat zien dat de Germaanse stammen zich langzaam beginnen te verenigen om gezamenlijk te strijden tegen de Romeinen. Het leidt tot de beroemde veldslag bij het Teutoburg-woud, die in het jaar 9 plaatsvond en de Romeinse opmars richting het Noorden een halt toeriep.

Lees ook: Brute trailer Netflix-serie 'Barbarians' van 'Vikings'-regisseur!

Barbarians
"We kennen het Romeinse perspectief, omdat de Romeinen ons de geschreven bronnen opgeleverd hebben. Maar we kennen de Germaanse kant van het verhaal nog niet. Het team van Gaumont heeft heel nauw samengewerkt met historici, en tegelijk een groots verhaal met diepgaande personages ontwikkeld," aldus maker Rachel Eggebeen over de serie.

Deze verbindt overigens de lotsbestemmingen van drie jonge mensen en hangt daar het hele verhaal aan op. Vanaf 23 oktober is de serie op Netflix te streamen. Er zijn zes afleveringen gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dramatische kijkcijfers 'The Walking Dead' eigenlijk nog best goed!
Series / Featured

Dramatische kijkcijfers 'The Walking Dead' eigenlijk nog best goed!

De afgelopen jaren was het zeuren met The Walking Dead: de kijkcijfers kakken compleet in elkaar

Met maar liefst 17,29 miljoen kijkers in de States is de eerste aflevering "No Sanctuary" van seizoen vijf van The Walking Dead de best bekijken aflevering ooit. Vanaf seizoen acht gingen de kijkcijfers keihard naar beneden tot onder het totaal van het debuutseizoen uit 2010.

De afgelopen jaren werd de zombieserie zeer matig bekeken en de meest recente aflevering "A Certain Doom" bereikte het dieptepunt met slechts 2,73 miljoen kijkers. Het was de tweede keer dat de serie onder de 3 miljoen Noord-Amerikaanse kijkers tijdens de debuutuitzending dook.

Meer slecht bekeken afleveringen
Opvallend is dat seizoen negen nog minimaal 4 miljoen kijkers per aflevering trok en zelfs een keer boven de 6 miljoen kijkers uitkwam, met de debuutaflevering "A New Beginning" van dat seizoen. Deze score was overigens al onder de slechts bekeken aflevering van seizoen 8, "Still Gotta Mean Something".

Seizoen tien laat dus zeer zwakke kijkcijfers zien, passend op de continue terugloop in die cijfers. En de terugval in kijkcijfers is ook te zien bij de spin-off Fear the Walking Dead. De best bekeken spin-off van seizoen vijf van FTWD komt niet hoger dan 1,97 miljoen. The Walking Dead: World Beyond trapte af met slechts 1,6 miljoen kijkers.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

The Walking Dead-moeheid & bingen
De terugval in kijkcijfers heeft twee redenen. Enerzijds is er een duidelijke The Walking Dead-moeheid. Anderzijds ziet AMC de kijkers weglopen naar streamingdiensten waar de show ongetwijfeld wordt gebingd door mensen die vroeger nog inschakelden op het net AMC.

De zender lijkt daar zijn hoop op te vestigen en 1 miljoen kijkers per aflevering is en blijft voor AMC een prima score. De nieuwere serie The Terror startte seizoen één met 3.34 miljoen kijkers. Aan het einde van seizoen twee zijn er daar nog 0,36 miljoen van over, en seizoen drie lijkt nog niet uitgesloten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Animaniacs' krijgen hulp van Steven Spielberg in eerste trailer!
Series / Trailer

De 'Animaniacs' krijgen hulp van Steven Spielberg in eerste trailer!

De opgepoetste Animaniacs worden op een wel heel bijzondere manier geherintroduceerd!

De door Steven Spielberg geproduceerde animatieserie Animaniacs krijgt binnenkort een reeks nieuwe afleveringen, en wordt in een eerste trailer bijgestaan door de bebaarde regisseur zelf!

In de video zien we hoe een geanimeerde Spielberg het trio Yakko, Wakko en Dot herintroduceert in de wereld van Jurassic Park. De clip begint met tekenfilmversies van Jurassic-personages Alan Grant en Ellie Settler, die in plaats van een brachiosaurus stuiten op iets wat nog wonderbaarlijker is... de terugkeer van de Animaniacs!

Terug van weggeweest
De oorspronkelijke tekenfilmreeks werd uitgezonden tussen 1993 en 1998. Yakko, Wakko en Dot stonden weliswaar centraal, maar de afleveringen bestonden ook uit korte segmenten over geliefde figuren als Pinky and the Brain. De serie was in de jaren '90 een van de populairste op zowel de Amerikaanse als de Nederlandse buis.

De eerste nieuwe aflevering van Animaniacs wordt op 20 november a.s. beschikbaar gesteld door Hulu. In totaal bestaat het eerste nieuwe seizoen uit 13 afleveringen. Een vervolgseizoen staat al gepland voor 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

De cast van Legends of Tomorrow was alweer samen op de set te vinden.

De opnames van het zesde seizoen van Legends of Tomorrow zijn weer van start. Dat blijkt uit een foto die de cast op de Instagram-account van de serie plaatste.

De productie van het zesde seizoen had eigenlijk eerder moeten beginnen. Maar vanwege vertragingen in coronatests die gedaan moesten worden, liep het allemaal wat vertraging op. Tot nu, want de opnames zijn eindelijk van start.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

Nieuw seizoen
Het zesde seizoen van Legends of Tomorrow moet in de loop van april 2021 weer te zien zijn op televisiezender The CW. Hier in Nederland zullen afleveringen vermoedelijk weer te zien zijn op streamingdienst Netflix.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' krijgt uniek nieuw personage

Het verhaal van het zesde seizoen gooit de boel weer flink door de war. Ditmaal gaan we namelijk buitenaardse wezens zien die mensen ontvoeren voor hun eigen mysterieuze doeleinden. Hoe en wat precies is niet helemaal duidelijk, maar wel heeft de cast al eens laten weten dat een heel onverwacht nieuw seizoen moet worden.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild

Het derde seizoen van The Boys wordt nog erger dan het tweede!

Het derde seizoen van The Boys wordt nog harder dan het vorige. Dat laat showrunner Eric Kripke tijdens een interview over het vervolg op de succesvolle serie van Amazon Prime Video weten.

In het nieuwe seizoen gaat er nog heel wat gebeuren, onder meer rond Stormfront. "Die is niet dood. Wat voor ons belangrijk was, was dat er een lot erger dan de dood weggelegd moest zijn voor deze Nazi. Iemand die geloofde in een soort Arisch meesterras, is nu voor mogelijk decennia of zelfs eeuwen verminkt. En ik bedoel, ze wordt langzaam ouder. Dus in dit soort staat van zijn verkeren voelde als de juiste straf. We noemen haar nu Stumpfront, wat heel passend voelt."

Lees ook: Eh? Maker 'The Boys' wil superheldenporno vrijgeven

Maar ook
Ook gaan we meer zien van Homelander, die helemaal door zal draaien. Acteur Antony Starr over zijn personage: "Homelander is volgens Eric in het derde seizoen een moordlustige maniak. Dat is alles wat ik weet. Maar ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij helemaal los gaat."

Lees ook: Wow! 'The Boys' scoort wel heel goed nu

Dat wordt dus nog wat voor het nieuwe seizoen. "William Butcher zou altijd een alarmbel in zijn hoofd moeten hebben, en ik denk dat een aantal andere mensen zichzelf ook in de vuurlinie geplaatst hebben."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Walking Dead'-heldin keert terug!
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-heldin keert terug!

The Walking Dead brengt Michonne op een gegeven moment terug, maar hoe?

Michonne vertrok in het tiende seizoen van The Walking Dead en ging op zoek naar Rick Grimes, haar geliefde. Ze kwam er jaren na diens vermissing namelijk achter dat hij nog leefde. En besloot hem dus te zoeken.

Nu laat maker Scott Gimple weten dat Michonne zomaar eens terug zou kunnen keren in de serie. Dat vertelde hij tijdens het virtuele panel voor de serie op de New York Comic-Con. Een fan vroeg hem in de chat of Michonne terug zou keren. Het antwoord: "Dat ZULLEN we".

Lees ook: Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'

Niet voor het eerst
Het is niet voor het eerst dat Gimple laat weten dat Michonne's rol in de franchise nog niet voorbij is. Toen ze uit de serie vertrok, vertelde hij al dat het personage "absoluut" terug zou keren. Hij specificeerde alleen niet of dat het geval zou zijn in een spin-off, een film of iets anders.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

"We zullen weer verhalen met Michonne gaan vertellen. Haar einde in de serie was, op vele manieren, het begin van het verhaal."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'LOST'-makers weigeren dit mysterie op te lossen
Series / Nieuws

'LOST'-makers weigeren dit mysterie op te lossen

De makers van LOST nemen dit geheim mee naar het graf, beloven ze nu.

Het is tien jaar geleden dat LOST zijn seriefinale op televisie vertoonde. De makers beantwoorden sindsdien een hele rits verschillende vragen. Maar een aantal zijn nooit opgelost.

Tijdens het New York Comic-Con panel rond de serie sprak maker Damon Lindelof over enkele mysteries. Een daarvan had te maken met het gefluister dat vaker te horen is in de serie, en of dat verbonden zou zijn aan de Others. Lindelof hintte dat het eerder te maken had met het mysterieuze rookmonster.

Lees ook: Dit moest uit 'LOST' gehaald worden

Wat dan?
Maar wat was het monster? En wie hoor je allemaal? "Het monster was een soort geest, in de zin dat het de vorm van de doden nam die pasten bij het individu waar het achteraan zat," aldus Lindelof. "Dus zag Jack zijn vader, Eko zag Yemi enzovoorts."

Lees ook: Hier heeft de 'LOST'-maker echt spijt van

Maar wat het allemaal is wil hij niet vertellen. "Dat geheim nemen we mee naar ons graf. Ik kan je zeggen dat we de scène geschreven hadden die de raadsels oplosten. Maar de mensen buiten de schrijversruimte die hem gezien hebben, moesten ook geheimhouding beloven. Dus mochten Carlton [Cuse] en ik dood gaan, dan kunnen die individuen zich melden en zeggen 'Nu ze allemaal dood zijn, vertellen we je wie het zijn'. Maar dat zullen wij niet doen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday

The Walking Dead: World Beyond-held Elton hint op het einde van alles.

The Walking Dead: World Beyond heeft een interessant moment in zijn nieuwste aflevering. Daarin vertelt de vijftienjarige Elton dat het einde van de wereld nog moet komen. En hij beredeneert ook wanneer dat er zal komen.

Elton zegt dat hij en zijn drie compagnons de Endlings zijn. De laatste mensen, die het einde van de mensheid meemaken, 66 miljoen jaar na de vijfde uitstervingsgolf. "De wind wint het altijd," zegt Elton tegen Hope. "Dat zei mijn moeder over de natuur die beslist wie sterft en wie overleeft. Blijkt dat ze gelijk had."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' toont nieuwe zombie

Iedereen gaat dood
"We waren al druk bezig met onszelf doden, direct en indirect, maar de natuur nam een afkorting," vertelt Elton. "Het kostte de dinosaurussen 60.000 jaar om uit te sterven na 240 miljoen jaar aan overleven. Dus als je die ratio volgt, en de 600.000 jaar van de mensheid en enkele andere variabelen meeneemt, denk ik dat we nog ongeveer 15 jaar hebben tot we klaar zijn."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond'-recensies: Top of flop?

En dus komt er volgens deze jonge knul een nieuwe uitstervingsgolf aan..
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.