search
'Two and a Half Men'-ster overleden
Series / Nieuws

'Two and a Half Men'-ster overleden

Conchata Ferrell overleed op 77-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval.

Actrice Conchata Ferrell, een geliefd actrice die we onder meer kennen van Two and a Half Men, is op 12 oktober overleden. Ze werd 77 jaar oud en overleed ergens in de loop van de dag aan de gevolgen van een hartstilstand.

Het bericht vanuit ComicBook.com is dat de actrice omringd door haar familie overleed in het Sherman Oaks Hospital. De dame werd tweemaal genomineerd voor haar rol als Berta in Two and a Half Men.

Conchata Ferrell
Conchata Ferrell werd geboren op 28 maart 1943 in Loudendale, West Virginia. Ze verscheen in 1969 voor het eerst op het podium en speelde in de jaren daarna op een hele reeks Off-Broadway producties. Daarvoor kreeg ze verschillende prijzen.

Haar eerste grote filmrollen waren in de film Heartland uit 1979 en 1988 Mystic Pizza. Maar haar echte doorbraak beleefde ze op televisie, waarin ze onder meer te zien was in hitseries als E.R., Buffy the Vampire Slayer en ook Friends.

Ook speelde ze een rol in L.A. Law, waarin ze te zien was als Susan Bloom. Die rol leverde haar een eerste Emmy-nominatie op. Maar haar populairste rol is vermoedelijk de serie Two and a Half Men, waarin ze 212 keer te zien was.

Ferrell trouwde ergens halverwege de jaren tachtig met Arnie Anderson, en had een dochter en twee stiefdochters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen