search

Ons nieuws van woensdag 14 oktober 2020

Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van het derde seizoen...

Ben jij al enige tijd aan het wachten op het verschijnen van het derde seizoen van Star Trek Discovery? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het derde seizoen is namelijk vanaf vrijdag 16 oktober 2020 wekelijks te volgen op Netflix!

Fans van de serie Star Trek: Discovery hebben uiteindelijk toch langer moeten wachten op het vervolg van de reeks dan eerder werd aangenomen. In totaal liet het nieuwe seizoen dan ook zomaar even zes maanden langer op zich wachten. Zelfs nu is dat wachten nog niet helemaal voorbij, want de nieuwe afleveringen zullen slechts wekelijks worden gelost. Dit gebeurt één dag nadat CBS de aflevering uitzendt in de Verenigde Staten.

Sprong in de tijd
Voor het derde seizoen van Star Trek: Discovery staat er één en ander te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld een sprong in de tijd gemaakt van zomaar even 930 jaar. Dit zorgt er voor dat de kijkers terecht zullen komen in een compleet nieuwe wereld. Voor het derde seizoen werd er ook voor gekozen om Michelle Paradise aan te stellen als nieuwe showrunner.

Vanaf vrijdag 16 oktober 2020 kan je dus wekelijks een nieuwe aflevering verwachten van het derde seizoen van Star Trek: Discovery op Netflix. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van wat het derde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de hieronder terug te vinden trailer van de serie!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO werkt aan miniserie over SpaceX van Elon Musk
Series / Nieuws

HBO werkt aan miniserie over SpaceX van Elon Musk

De serie zou vooral gaan richten op het ontstaan van het bedrijf van Musk...

Volgens The Hollywood Reporter werkt HBO aan een miniserie over het ontstaan van het bedrijf 'SpaceX' van Elon Musk. De serie zou uit zes afleveringen bestaan en zou grotendeels gebaseerd zijn op het boek Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future van Ashlee Vance.

Voor de realisatie van het project werd een mooi team bij elkaar gebracht. Het gaat hierbij niet alleen om acteur Channing Tatum, maar ook om Len Amato. Beiden werden aangesteld als uitvoerend producenten.

Voor het verwerken van het boek in een script voor de reeks werd een beroep gedaan op Doug Jung. Hij is bekend van onder meer Star Trek Beyond en natuurlijk ook van The Cloverfield Parados. Ook hij is bij de serie betrokken als uitvoerend producent.

Bijzondere droom
SpaceX, zoals de titel wordt van de serie, zal Musk volgen terwijl hij zijn levenslange droom nastreeft, namelijk de mogelijkheid hebben om mensen naar andere planeten te brengen. Om dat te kunnen realiseren schakelt hij een team van ingenieurs in die op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan aan de slag gaan. Daar zal men niet alleen bouwen aan de eerste SpaceX-raket, maar zal uiteindelijk ook de lancering plaatsvinden.

Wanneer deze miniserie van HBO precies moet verschijnen is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt
Series / Featured

3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt

Fan van sciencefiction? Deze drie series moet je gewoon gezien hebben.

Ben jij fan van sciencefiction? Hieronder drie tips voor scifi-series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Snowpiercer (1 seizoen, 2e seizoen in januari)
Deze scifi-serie gebaseerd op de Franse graphic novel 'Le Transperceneige' dient als een prequel op de film die in 2013 verscheen. Er zijn rollen voor onder meer Daveed Diggs en Jennifer Connelly en er zit een grote hint aan het einde naar het tweede seizoen dat op 25 januari 2021 start.



Star Trek: Discovery (2 seizoenen, 3e seizoen gestart)
Op 15 oktober 2020 start op CBS All Access het derde seizoen en de eerste twee vind je in Nederland op Netflix. De serie draait rond de bemanning van de USS Discovery en dan vooral rond het personage Michael Burnham van Sonequa Martin-Green. Uiteraard zien we avonturen daar "Where No Man Has Gone Before".



Altered Carbon (2 seizoenen, afgerond)
Deze originele Netflix serie heeft slechts twee seizoenen gekregen, ondanks dat deze een redelijk ontvangst kende en een beter tweede seizoen heeft. Ook verscheen de animatieserie Resleeved en dat geeft aan dat Netflix grote plannen had met de show waarin acteurs als Joel Kinnaman en Anthony Mackie te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het ruwe high school drama 'Grand Army'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het ruwe high school drama 'Grand Army'

De serie wordt vanaf het begin reeds vergeleken met '13 Reasons Why'...

Er rust een zware last op de schouders van de nieuwe serie Grand Army die vanaf vrijdag 16 oktober 2020 te bekijken is op Netflix. Ze wordt namelijk reeds van bij de aankondiging in één adem vergeleken met de hitserie 13 Reasons Why.

De serie Grand Army zal het verhaal vertellen van een groep zwarte jongeren die naar school gaan aan de Grand Army High School. Deze school bevindt zich in het Amerikaanse Brooklyn. De verhaallijn van de serie is niet helemaal nieuw uitgedokterd voor het project, in tegendeel. Het is dan ook gebaseerd op het bekende toneelstuk Slut.

Brandend actueel
Voor verschillende high school drama's die in het verleden zijn verschenen geldt dat ze er niet voor terugdeinzen om een loopje te nemen met de realiteit. Dat geldt echter niet voor Grand Army. De serie gaat alle conflictsituaties waar jongeren mee geconfronteerd kunnen worden tegenwoordig dan ook op en top realistisch in beeld brengen.

Zou je graag al een klein voorsmaakje willen krijgen van Grand Amy? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer. Wil je graag de volledige serie kunnen bingen? Dan moet je daarvoor nog even geduld hebben tot komende vrijdag, 16 oktober 2020! Dan is ze namelijk te bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vurige foto's 'Star Trek: Discovery'!
Series / Foto's

Vurige foto's 'Star Trek: Discovery'!

Actrice Sonequa Martin-Green zien we al het personage as Burnham.

Morgen gaat op de streamingdienst CBS All Access het derde seizoen van Star Trek: Discovery van start. Er zijn dit nieuwe seizoen dertien afleveringen en uiteraard is actrice Sonequa Martin-Green weer terug als het personage Michael Burnham.

Dat personage Burnham is een wetenschapsspecialist op de USS Discovery. Burnham is een mens dat is door Sarek opgevoed volgens de Vulcan cultuur en tradities. Ze is de hoofdrolspeler, maar niet de kapitein van een ruimteschip is, om zo een ander perspectief te geven op de franchise.

Lees ook: Plannen voor vele 'Star Trek'-series al tot 2027 bekend

Vurige foto's van Burnham
Duidelijk is dat Burnham weer op onderzoek uitgaat in 'the final frontier' en de nodige avonturen beleeft. Hieronder zie je twee vurige nieuwe foto's van Martin-Green.





In Nederland is Star Trek: Discovery te volgen via Netflix en uiteraard staan de twee eerdere seizoenen met vijftien en veertien afleveringen in zijn geheel op deze streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser 'The Mandalorian' seizoen 2 toont nieuwe beelden!
Series / Nieuws

Teaser 'The Mandalorian' seizoen 2 toont nieuwe beelden!

Met onder andere een nieuwe blik op schurk Moff Gideon, die in het tweede seizoen een grotere rol heeft.

Met nog maar een paar weken te gaan tot het tweede seizoen van The Mandalorian, verblijdt Disney+ ons vandaag met een teaser waarin we een aantal flitsen van nieuwe beelden zien. Het is niet veel, maar voor de hongerige fan zal elk beetje welkom zijn! Je kunt de teaser hieronder bekijken.

Lees ook: 'The Mandalorian' komt eraan: 4 posters en releasedatums

In het tweede seizoen van de live-action Star Wars-serie zien we hoe The Mandalorian (Pedro Pascal) en The Child het heelal afreizen, het opnemen tegen allerhande vijanden en nieuwe vriendschappen aangaan. Een centrale rol is er voor Moff Gideon (Giancarlo Esposito) die er alles aan doet om The Child toe te kunnen eigenen.

Lees ook: 'The Mandalorian' onthult ontroerende foto

Nieuwe aanmeldingen Disney+
Net als bij het eerste seizoen van The Mandalorian het geval was, zal het aantal Disney+-lidmaatschappen eind deze maand waarschijnlijk explosief toenemen. Op 30 oktober gaat het nieuwe seizoen van The Mandalorian van start!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grimmige toon in 'The Walking Dead'-serie
Series / Nieuws

Grimmige toon in 'The Walking Dead'-serie

De The Walking Dead franchise wordt in Fear the Walking Dead nog iets grimmiger dan het al was.

Het nieuwe seizoen van Fear the Walking Dead wordt een meer duister en diepgaand seizoen. En dat is misschien ook wel nodig! De uitvoerend producent verklaarde recent waarom dit zo is.

De spin-off van de moederserie ging afgelopen zondag weer verder met het zombieavontuur dat zich in Texas afspeelt. Uitvoerend producent Michael Satrazemis, die ook afleveringen regisseert, zei het volgende over wat we te zien krijgen:

Seizoen 6 gaat direct na seizoen 5 verder en zal duidelijk de scheiding van de groep laten zien en hoe iedereen dat verwerkt. Je kruipt achter ieders ogen, je kruipt in ieders hoofd. Dat is wat ik erg leuk vind aan de opsplitsing en de sterke personages en groepjes personages."

Lees ook: Morgan heeft iets unieks in 'Fear the Walking Dead'

En ja het wordt ook duisterder rond bepaalde figuren. "Er zal duisternis komen. Het moet de apocalyps zijn, toch? Dat is een garantie." Komende weken kun je Fear the Walking Dead seizoen 6 volgen op Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Two and a Half Men'-ster overleden
Series / Nieuws

'Two and a Half Men'-ster overleden

Conchata Ferrell overleed op 77-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval.

Actrice Conchata Ferrell, een geliefd actrice die we onder meer kennen van Two and a Half Men, is op 12 oktober overleden. Ze werd 77 jaar oud en overleed ergens in de loop van de dag aan de gevolgen van een hartstilstand.

Het bericht vanuit ComicBook.com is dat de actrice omringd door haar familie overleed in het Sherman Oaks Hospital. De dame werd tweemaal genomineerd voor haar rol als Berta in Two and a Half Men.

Conchata Ferrell
Conchata Ferrell werd geboren op 28 maart 1943 in Loudendale, West Virginia. Ze verscheen in 1969 voor het eerst op het podium en speelde in de jaren daarna op een hele reeks Off-Broadway producties. Daarvoor kreeg ze verschillende prijzen.

Haar eerste grote filmrollen waren in de film Heartland uit 1979 en 1988 Mystic Pizza. Maar haar echte doorbraak beleefde ze op televisie, waarin ze onder meer te zien was in hitseries als E.R., Buffy the Vampire Slayer en ook Friends.

Ook speelde ze een rol in L.A. Law, waarin ze te zien was als Susan Bloom. Die rol leverde haar een eerste Emmy-nominatie op. Maar haar populairste rol is vermoedelijk de serie Two and a Half Men, waarin ze 212 keer te zien was.

Ferrell trouwde ergens halverwege de jaren tachtig met Arnie Anderson, en had een dochter en twee stiefdochters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk schot in 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Series / Nieuws

Eindelijk schot in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

De serie die rond Obi-Wan Kenobi gemaakt wordt komt er eindelijk echt aan.

Disney begint in maart met de opnames van de televisieserie rond Obi-Wan Kenobi. Die wordt met een hoofdrol voor Ewan McGregor gemaakt voor de streamingdienst en zet het verhaal van de Jedi Master voort.

De ontwikkeling van de serie begon ooit als een film, die bedoeld was voor release in de bioscoop. Maar na de tegenvallende opbrengst van de film rond Han Solo, werd besloten het over een andere boeg te gooien. De film werd een serie en die komt er eind 2021 of begin 2022.

Lees ook: De oorlog komt naar Obi-Wan Kenobi op concept art

Obi-Wan Kenobi
"Het is het verhaal van Obi-Wan Kenobi, denk ik zo," aldus McGregor. "Het gaat niet allemaal over mij, maar voor een groot deel wel, en dat is prima. We beginnen volgend jaar in maart met de opnames."

Lees ook: Star Wars 'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt 'slechts' 1 seizoen

De serie werd in augustus 2019 aangekondigd, maar vertraagd na het vertrek van schrijver Hossein Amini. Joby Harold kwam in april 2020 aan boord om de scenario's te herschrijven, waardoor de productie uitgesteld werd. De serie krijgt zes afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer 'His Dark Materials' weer verder gaat
Series / Posters

Wanneer 'His Dark Materials' weer verder gaat

Er is een prachtige poster onthuld van His Dark Materials, de serie van HBO.

Het tweede seizoen van His Dark Materials is in november te zien. HBO heeft vandaag een poster vrijgegeven die niet alleen de datum waarop de serie verder gaat onthult, maar ook hoofdpersonen Lyra Belacqua, Will Parry en meer laat zien.

De serie His Dark Materials debuteerde vorig jaar op HBO. De show was een succes, al zag men wel relatief veel kijkers verdwijnen naarmate de boel vorderde. Dat is jammer, want het is wel een bijzonder sterke serie. Hoe dan ook komt er een tweede seizoen en naar het schijnt is men zelfs al begonnen met het schrijven van de volgende reeks.

Lees ook: Gaat 'His Dark Materials' nog een seizoen verder?

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van His Dark Materials is gebaseerd op het tweede boek in de trilogie van Philip Pullman. Dat boek heet The Subtle Knife en volgt Lyra en Will in een mysterieus stadje dat Cittagazze heet. Daar worden ze achterna gezeten door de kwaadaardige krachten van het Magisterium.

Lees ook: 'His Dark Materials' zorgt voor pure magie [Dvd]

Het tweede seizoen opent direct nadat Lord Asriel een brug naar een andere wereld geopend heeft. De verdrietige Lyra volgt Asriel naar het onbekende. In een vreemde en mysterieuze, verlaten stad, ontmoet ze Will, een jongetje uit onze wereld dat op de vlucht is voor zijn verleden. Vanaf 16 november wekelijks te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke theorie over 'Game of Thrones'-einde van Emilia Clarke
Series / Nieuws

Gruwelijke theorie over 'Game of Thrones'-einde van Emilia Clarke

Game of Thrones-actrice Emilia Clarke heeft een bijzonder idee over het einde.

Er zijn verschillende theorieën over wat de draak Drogon doet met het lichaam van Daenerys Targaryen dat hij in de finale van Game of Thrones met zich meeneemt. Daar heeft Emilia Clarke ook een duidelijk idee over.

Aan het einde van Game of Thrones komt Daenerys om het leven. Daarop neemt de draak Drogon het lichaam van Dany met zich mee en zien we hem ver weg vliegen. Een brute fantheorie was al dat het lichaam opgegeten zou worden door Dany. Maar Clarke heeft een heel ander idee.

Lees ook: 'Game of Thrones'-boeken krijgen ander einde

Niet opgegeten
"Ik denk dat hij rondvliegt met haar lichaam tot het wegrot," aldus Clarke. "Ik denk letterlijk dat hij blijft vliegen tot hij niet meer kan. Hij blijft gewoon rouwen."

Lees ook: 'Game of Thrones' zette ook acteur onder druk voor naaktscène

De waarheid zal nog wel even op zich laten wachten. Het zesde boek in de A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin komt als het goed is volgende zomer uit en dan zal het nog jaren duren voordat het zevende en laatste boek uitkomt. Mogelijk geeft dat antwoorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM
Series / Nieuws

'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

The Walking Dead: World Beyond laat meer zien van deze gevaarlijke organisatie.

The Walking Dead: World Beyond zet onder meer de CRM centraal, de Civic Republic Military. Die gevaarlijke organisatie zet straks heel wat druk op Rick Grimes. Dat horen we van maker Scott Gimple.

Tijdens het New York Comic-Con panel van World Beyond vertelde Scott Gimple, die op dit moment leiding geeft aan de hele franchise, dat de serie ook iets gaat laten zien van de strijd van Rick Grimes met de Civic Republic. Het is allemaal niet helemaal zo gemakkelijk als je zou denken.

Lees ook: Dit personage krijgt een spin-off van 'The Walking Dead'

Een grote uitdaging
"De serie dient natuurlijk als introductie van de organisatie, civilization, waar Rick op de een of andere manier mee te maken heeft. Moeten we ons zorgen om hem maken? Dat weet ik niet zo goed, Rick Grimes zorgt min of meer voor zichzelf. Hij is daar heel goed in. Maar het lijkt er wel op dat deze situatie op zekere wijze voor heel wat uitdagingen gaat zorgen," aldus Gimple.

Lees ook: Laagste kijkcijfers ooit voor 'The Walking Dead'

Dat belooft dus wat de komende tijd. De eerste aflevering van The Walking Dead: World Beyond liet al zien dat de CRM bepaald geen lieve organisatie is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd
Series / Nieuws

Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd

De LOST-fantheorie rond Hurley en het eiland blijkt te kloppen. Wie had dat verwacht?

LOST-maker Damon Lindelof heeft een interessante en nogal vreemde fantheorie over de serie bevestigd. Sommige fans denken dat Hurley elk jaar een golftoernooi houdt op het eiland. En dat blijkt te kloppen. Sterker nog, het toernooi heeft ook een naam: Dharma Open.

Een groot mysterie van LOST was natuurlijk het eiland. Maar het laatste seizoen loste weinig op. Dat leidde ertoe dat er nogal wat fantheorieën bleven bestaan. Waaronder dus ook rond Hurley.

Lees ook: Dit moest uit 'LOST' gehaald worden

Het Dharma Open
"Ik wil dit officieel zeggen, dat de theorie dat Hugo elk jaar een toernooi organiseert, het Dharma Open, dat alleen voor mensen met een uitnodiging is. Dat klopt dus, dat kunnen we volgens mij wel zeggen," aldus Lindelof over de nogal bizarre theorie. Hurley is dus beschermheer van het eiland en houdt er elk jaar een golftoernooi.

Lees ook: Hier heeft de 'LOST'-maker echt spijt van

Hurley bleek in het eerste seizoen al een fan van golf te zijn. Hij probeerde in het eerste seizoen zijn mede-overlevers te helpen door voor hen een deel van het eiland te veranderen in een golfterrein. Aangezien hij in het zesde seizoen de rol van Ben Linus overnam als beschermheer van het eiland, kan hij dit ook professioneel aanpakken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.