3 waanzinnig leuke series op Netflix om in één ruk te kijken

3 leuke series op Netflix om in één ruk te kijken

Lachen, gieren, brullen. Drie series waarmee je flink wat avonden kunt vermaken.

Door onze nieuwsredactie, 15 oktober 2020 10:15

Netflix puilt uit van de series en er komen er steeds meer op te staan. Welke moet je kiezen, welke kun je vinden? Hieronder drie ontzettend leuke series die je gewoon aan kunt zetten, voor vele afleveringen kijkplezier!
Friends (10 seizoenen)
Dit is de moeder der sitcoms en nog steeds kan jong en oud zich met deze komediereeks rond Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay vermaken. De tien seizoenen staan gewoon op Netflix en die reeks heeft maar liefst 236 afleveringen van elk zo'n 22 minuten. Lachen!


Brooklyn Nine-Nine (6 seizoenen, 8e onderweg)
Deze komedie over het fictieve 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn is een dolle boel met onder meer Andy Samberg als Jacob "Jake" Peralta. In Nederland verscheen deze serie op Comedy Central. Er zij nu zeven seizoen en de eerste zes staan op Netflix. Er zijn in totaal 143 afleveringen van 22 minuten per aflevering.


The Big Bang Theory (12 seizoenen)
Uiteraard mag The Big Bang Theory rond onder meer Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali niet ontbreken. En ja, het zijn doorgaans enorme geeks, om van te houden! Als je zelf ook een beetje een geek, fanboy of nerd bent dan vind je je zelf al snel terug in deze personages. Top!


Lees meer over: Friends, Brooklyn Nine Nine, The Big Bang Theory

Populair nieuws