Nieuwe details 'Stranger Things' seizoen 4

Nieuwe details 'Stranger Things' seizoen 4

Er zijn wat nieuwe details bekend over het vierde seizoen van Netflix-hit Stranger Things!

Jim Pedd, 15 oktober 2020 om 11:19

Het is nog wel even wachten tot we Stranger Things seizoen 4 te zien krijgen op Netflix. Maar de marketing is al een tijdje aan de gang. Vandaag kunnen we je vertellen hoe een aantal van de nieuwe afleveringen zullen heten.
De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things moesten stilgelegd worden vanwege het coronavirus. Gelukkig zijn ze eerder deze maand hervat. Veel details over het verhaal van de serie hebben we helaas nog niet. Maar zo nu en dan druppelen er een paar details naar buiten. Zoals vandaag dus!

Lees ook: Helden zijn terug op foto's 'Stranger Things' seizoen 4

Twee titels
Er zijn nu drie titels bekend in totaal. We weten namelijk dat de eerste aflevering The Hellfire Club heet. Ook zijn nu de titels van afleveringen twee en drie bekend gemaakt op sociale media.

Lees ook: Upside Down op foto 'Stranger Things' seizoen 4

De schrijvers van de serie hebben een eigen Twitteraccount, waar een fan vroeg hoe de tweede en de derde aflevering heten. Die informatie wilden de makers wel delen:
Chapter Two: Tick Tock Mr. Clock
Chapter Three: You snooze you lose
Daarmee klinkt het alsof het allemaal een duister seizoen zou kunnen worden. Maar we gaan het zien, want het nieuwe seizoen begint onder meer met de groep die helemaal uit elkaar is en Jim Hopper die vast zit in een Russische gevangenis.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws