Personages uit eerste Marvel-films terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Personages uit eerste films terug in Marvel-serie!

Opvallend! In de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier krijgen we personages uit de eerste MCU-films te zien.

Bram de Groot, 21 oktober 2020 19:22

Dat The Falcon and the Winter Soldier mogelijk het verleden van de personages Falcon (Anthony Mackie) en de Winter Soldier (Sebastian Stan) gaat ontdekken, zou niet vreemd zijn. Wat nu interessant is dat we ook oudere figuren uit de eerste films uit het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen.
In gesprek met Script Apart heeft The Falcon and The Winter Soldier-schrijver Derek Kolstad (John Wick) onthuld dat er bekende personages uit het verleden van de franchise te zien zullen zijn.

Terugkeer bekende gezichten
"Wat ik wil zeggen is dat er personages zijn uit de eerste Marvel-films die terugkomen," teaste Kolstad. "We presenteren ze en vinden ze opnieuw uit op een manier die de vertelstructuur zal veranderen. Het is verdomde gaaf!"

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen voor Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' op Disney+

"Dit is wat ik zal zeggen: Om iemand als Robin zou niemand iets geven in zijn tienerjaren. Maar Robin is behoorlijk stoer, en werd behoorlijk stoer in de strips. We nemen tweederangs personages en plaatsen ze in de hoofdrollen, met als resultaat dat ze cooler zijn. Ze zijn interessanter. Er is meer menselijkheid, meer verlangen, meer lijden. We krijgen grip op wie en wat ze zijn," aldus Kolstad.

Lees ook: 'The Falcon and The Winter Soldier' voorlopig niet op Disney+

Bron: ScriptApart

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws