search
Ook Vince Vaughn definitief in tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Ook Vince Vaughn definitief in tweede seizoen 'True Detective'

Een paar dagen geleden werd Colin Farrell ook al bevestigd.

Een paar dagen terug werd bevestigd dat Colin Farrell zal gaan meewerken aan het tweede seizoen van HBO's True Detective en nu kunnen we weer een acteur bevestigen. Ook Vince Vaughn behoort nu honderd procent zeker tot de cast van de show.


Verder weten we nu ook zeker dat regisseur Justin Lin (Fast & Furious) de eerste twee afleveringen van het seizoen zal gaan regisseren. Het verhaal, geschreven door Nic Pizzolato, volgt drie politieagenten en een crimineel die tijdens de nasleep van een moord te maken krijgen met een groot complot. Farrell speelt Ray Velcoro, een rechercheur die enerzijds te maken heeft met zijn corrupte politiebazen en anderzijds een gangster bij wie hij in het krijt staat. Vaughn is Frank Semyon, een crimineel die na de moord op een zakenpartner bang is zijn imperium kwijt te raken.

Wat betreft de vrouwelijke hoofdrollen is er nog niets bevestigd, maar met namen als Rachel McAdams, Jessica Chastain Jessica Biel en Elisabeth Moss zijn er kandidaten in overvloed. Er zullen ongetwijfeld snel nieuwe bevestigingen volgen aangezien de productie aan het einde van het jaar van start moet gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen