Zeven clips 'The Simpsons Guy'

Zeven clips The Simpsons Guy

Homer Simpson en Peter Griffin kunnen niet zo goed met elkaar overweg.

Jim Pedd, 26 september 2014 om 09:38

Hieronder kun je zeven (!) clips bekijken van de aankomende crossover van en [url2=]The Simpsons, die de opvallende titel The Simpsons Guy draagt. De première van de aflevering, die komende zondag in de Verenigde Staten op FOX plaatsvindt, zal maar liefst één uur duren, dus wees niet bang dat je werkelijk alles gezien hebt van de aflevering na het kijken van de clips.
Een synopsis hebben we uiteraard ook al van deze aflevering. ”In ‘The Simpsons Guy’ aflevering van FAMILY GUY, eindigen Peter en de Griffins in Springfield. Daar worden ze begroet door een vriendelijke vreemdeling met de naam Homer Simpson. Hij verwelkomt zijn nieuwe ‘albino’ vrienden met open armen. De families kunnen goed overweg: Stewie en Bart lijken wel bandieten, als Stewie zijn gedachtecontroleapparaat ruilt voor een katapult; Lisa neemt Meg onder haar vleugels en leert haar saxofoon spelen en Peter en Homer hebben ruzie over het beste bier van de stad: Pawtucket vs. Duff.


Bron: Screencrush

Lees meer over: the simpsons, family guy, crossover, fox, foto, afbeelding, september, 2014, griffin, springfield, the simpsons guy, clips, video

Informatie over de serie: The Simpsons

Populair nieuws