search
David Beckham sluit monsterdeal met Netflix

David Beckham sluit monsterdeal met Netflix

Het resultaat wordt een zeer unieke documentaire over de Beckhams...

Geoffrey Ketels
Eerder raakte reeds bekend dat David Beckham in gesprek was met streamingdiensten Amazon en Netflix over een mogelijke docuserie over zijn leven. Nu lijkt de kogel door de kerk te zijn.

Wat al even in de lucht hing is nu bevestigd. Er komt daadwerkelijk een unieke docuserie over het leven van David Beckham en zijn gezin op Netflix. Dat een dergelijke docuserie zou worden ontwikkeld is dus geen verrassing meer, maar Beckham twijfelde nog even op welke streamingdienst ze zou verschijnen.

18 miljoen euro
Een voormalige topvoetballer strik je niet zomaar even in één ,twee, drie. Dat heeft ook Netflix aan de lijve ondervonden. De overeenkomst die Netflix met de Beckhams heeft gemaakt is dan ook goed voor een bedrag van zo'n slordige 18 miljoen Amerikaanse dollar.

Niet alleen David Beckham zelf zal een prominente rol vertegenwoordigen in de aankomende docuserie. Dat geldt ook voor zijn vrouw Victoria evenals de kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. De kijkers zouden in de nieuwe docuserie in ieder geval een kant van Bekcham te zien krijgen die ze nog niet kennen. Klinkt alvast veelbelovend!

Wanneer deze gloednieuwe docuserie precies moet verschijnen op Netflix is voorlopig nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen